Cinema 3D Smart TV Electrocasnice

LG Electronics a anunțat recent că serviciul Spotify va fi disponibil pe gama de produse smart media 2013, inclusiv pe sistemele Home Cinema Premium și playerele Blu-ray. Astfel,  serviciul va pune la dispoziția utilizatorilor o bază de date cu peste 20 de milioane de piese prin intermediul platformei Spotify, disponibilă pe o gamă variată de produse LG ce pot fi conectate la internet.

Pe lângă cele peste 20 de milioane de piese, utilizatorii pot folosi aplicația pe smartphone-urile sau dispozitivele audio LG pentru a asculta și Spotify Radio, sharingul pieselor și playlisturilor favorite fiind posibil prin intermediul Facebook sau Twitter. Noii utilizatori înregistrați vor putea folosi Spotify gratuit, timp de o lună.

Spotify va fi implementat pe o gamă largă de produse LG, inclusiv pe LG BH9530TW, un sistem Home Cinema 9.1 absolut surprinzător. Având nouă difuzoare și 1460 watti, LG BH9530TW livrează un sunet 3D impecabil, fiind recomandat pentru filme sau muzică și audiențe mari.

“Platforma LG a oferit și va continua să ofere conținut premium, iar adăugarea aplicației Spotify demonstrează din plin acest lucru. Suntem convinși că utilizatorii LG vor aprecia noile servicii și update-urile pe care le-am pregătit pentru acest an” a declarat Richard Choi, președintele LG Smart Business Group.

“Misiunea noastră este să punem la dispoziția utilizatorilor muzică (…) iar Spotify vrea să fie centrul experienței Home Entertainment, deci colaborarea cu LG a venit într-un moment cât se poate de potrivit” a spus purtătorul de cuvânt Spotify Kate Opekar, Director Hardware Business Development în cadrul Spotify.

Serviciul Spotify va fi disponibil începând cu luna aprilie pe toate dispozitivele Smart Media din Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă și Europa.

HR
HR
Ajouter un commentaire