Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG 100-Inch Laser TV 03

LG Electronics anunta lansarea televizorului Laser Tv de 100 de inci (model: Hecto) care incorporeaza functiile Smart Tv si Digital Tv. Un sistem home cinema impresionant, noul LG Laser Tv de 100 de inci include un ecran avansat si o unitate externa de proiectie Ultra Short Throw (UST) cu capacitatea de redare a imaginilor la distante foarte scurte. Sistemul unic ofera o rezolutie Full HD de 1080p si un contrast incredibil datorita sistemului avansat LG de iluminare pe baza de laser.

O experienta cinematografica extraordinara
Imaginile redate la un contrast foarte mare pe ecranul de 100 de inci ofera cea mai apropiata experienta de cea din sala de cinema. In trecut, proiectia acestor imagini mari necesita o distanta mult mai mare. Spatiul mare necesar si un culoar lung faceau imposibil de proiectat aceste imagini in propria locuinta. Datorita unitatii de proiectie UST, televizorul permite consumatorilor sa plaseze lentilele la o distanta de aproximativ 56 cm fata de ecran. LG Laser Tv ofera o rezolutie Full HD de 1080p si o rata de contrast dinamic de 10,000,000:1, ceea ce permite redarea imaginilor in culori vii, atat in medii intunecate, cat si in cele luminoase.

Capacitate Smart TV
Televizorul Laser Tv include platforma LG Smart Tv, cu toate functiile incorporate in modelele premium, precum Smart World, LG Cloud, Magic Remote si suport pentru tehnologia WiDi Intel. Sistemul include de asemenea si un tuner Tv digital, care permite utilizatorilor accesul rapid la platformele de retele sociale precum Facebook si serviciile VoD precum Netflix din zona LG de continut premium. In plus, continutul personal poate fi usor administrat, precum fotografiile, filmele si muzica prin LG Cloud.

Platforma LG Smart Tv permite personalizarea paginii principale si functii smart de conectivitate care permit accesul la continut de pe smartphone-uri, laptop-uri, dispozitive de stocare sau direct de pe internet. Prin WiDi si Wi-Fi incorporate, continutul de pe dispozitivele externe compatibile pot fi transferate pe televizor. Navigarea prin meniu si dispozitivele externe este usoara datorita telecomenzii Magic Remote care utilizeaza patru moduri de control – voce, gest, pointer ti rotita.

Design Home Cinema
Televizorul LG Laser Tv incorporeaza boxe de 10W in unitatea de proiectie pentru a sustine sunetul surround virtual care ofera o experienta cinematografica autentica in propria locuinta. Dispozitivul are specificatiile de design proprii LG, Dynamic Arc, care confera o suprafata curbata cu o inaltime de numai 5.7 inci. Ecranul de 100 de inci este construit pornind de la filosofia LG Cinema Screen care il face adaptabil pentru orice interior.

Functionalitate mai mare, impact redus asupra mediului inconjurator
Sistemul de iluminare pe baza de laser foloseste lampi speciale incorporate in unitatea de proiectie, oferind o calitate superioara a imaginilor, eliminand nevoia de mercur. Acest sistem poate fi utilizat timp de peste 25,000 de ore fara sa fie inlocuit, de cinci ori mai mult fata de lampile pe baza de mercur. Eliminarea mercurului este unul dintre modurile prin care LG depune eforturi pentru a reduce cat mai mult impactul asupra mediului inconjurator, oferind consumatorilor produse de cea mai buna calitate.

Perfect pentru business-uri mici sau medii
LG Laser Tv depaseste asteptarile si cand este utilizat pentru aplicatii de business. Functiile versatile il sustin drept alegerea perfecta pentru video conferinte si prezentari multimedia avansate. Avantajul video-conferintelor pe un ecran de 100 de inci este acela ca participantii se simt mult mai implicati si aproape unii de altii.

HR
HR
Ajouter un commentaire