1

 

LG Electronics a prezentat recent în Korea noua linie de televizoare din 2014, dezvăluind un total de 68 de modele noi, ce includ și noile ULTRA HD TV-uri în mărimi ce variază de la 49 la 105 inci, aceasta fiind cea mai mare colecție de până acum. Printre noile modele, regăsim uimitorul televizor curbat ULTRA HD TV de 105 inci, pe lângă modelele mai mici de 65, 55 și 49 inci. Fiind primul producător care a adus pe piața mondială un televizor ULTRA HD de 84 inci, LG a crescut constant miza cu primele televizoare din lume ULTRA HD și OLED. Nou în 2014 este platforma Smart TV LG webOS, prezentat pentru prima oară în cadrul evenimentului CES de la începutul lunii ianuarie, prin care, datorită ușurinței în utilizare și a tehnologiei, compania își dorește să seteze un nou standard pentru piața de televizoare Smart.

 

2

 

“Suntem extrem de încrezători că operele noastre de artă, modelele OLED TV și ULTRA HD vor marca un nou început anul acesta”, a spus Hyun-hwoi Ha, președinte și CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. “Având în vedere competiția puternică adusă de tehnologia display-urilor ULTRA IPS, CINEMA 3D și simplitatea fără adversar a platformei Smart TV webOS, suntem încrezători că în 2014, LG va fi cel pe care trebuie să îl urmărești în industria televizoarelor.

 

Intrarea în epoca ULTRA HD

Televizoarele LG ULTRA HD încorporează panouri IPS ce oferă culori de o acurateță excepțională și o calitate a imaginii superbă, distorsiunea culorilor fiind minimă, din orice unghi de vizionare. Motorul LG ULTRA HD Pro oferă puterea de procesare necesară pentru a atinge rezoluția de 4K (3840 x 2160) și un cip proprietar lucrează în tandem cu motorul pentru a elimina orice inconvenient vizual. Noile seturi ULTRA HD au abilitatea de a mări conținutul standard HD și Full HD până aproape de calitate 4K.

Tehnologia LG CINEMA 3D oferă cea mai captivantă experiență de vizionare din industrie, producând un efect 3D realistic și convingător, fără pâlpâieli la trecerea la rezoluția 4K. Pe modelele mai mari ale seriei ULTRA HD, efectul este chiar și mai impresionant, în timp ce funcția unică de control 3D face posibilă ajustarea intensității 3D la simpla atingere a unui buton. Toate modelele de televizoare ULTRA HD de la LG sunt echipate cu un motor avansat de conversie 3G, pentru acele momente în care 2D-ul chiar nu mai este suficient.

3

Pentru a se asigura că cele mai noi modele vor livra cel mai bun sunet, LG a făcut echip cu Harman Kardon, unul dintre cele mai respectate nume din industria audio. Noul sistem ULTRA Surround LG, combinat cu expertiza lui Harman Kardon, trage spectatorul mai adânc în acțiunea de pe ecran, care nu a sunat niciodată mai real ca acum.

Extinderea disponibilității conținutului 4K continuă să fie o componentă cheie a priotităților LG ca lider de industrie. Compania a făcut parteneriate cu anumiți furnizori mondiali de content, precum FOX și Netflix, și lucrează îndeaproape cu transmițători mondiali tereștri, prin cablu sau prin satelit, pentru a dezvolta și mai mult conținut la calitate 4K.

 

4

 

Conducerea continuă a industriei de televizoare OLED

Seria cuprinzătoare de televizoare OLED de 77, 65 și 55 inci întăresc poziția de lider în ceea ce se așteaptă a fi cea mai mare creștere pe segmentul industriei de televizoare. LG continuă să-și îmbunătățească gama și calitatea modelelor OLED, etinzând în același timp capacitățile producției globale. Pentru a aduce beneficiile tehnologiei din televizorul OLED în fața a cât mai multor consumatori posibili, LG prezintă și modelele FULL HD și 4K ULTRA HD.

Beneficii adiționale precum eGallery, vor expune culorile bogate și caracteristicile reale ale televizoarelor LG OLED. eGallery adună mai bine de 150 de lucrări, cu conținut menit să consolideze starea de spirit, inclusiv tablouri de la câțiva dintre cei mai renumiți artiști, peisaje splendide, acompaniate de melodii frumoase, ce pot transforma orice sufragerie într-o galerie de artă privată.

 

5

 

Funcții noi ce maximizează confortul utilizatorului

Așa cum s-a anunțat la evenimentul the Consumer Electronics Show în Ianuarie, platforma simplă și intuitivă webOS va fi prezentă în peste jumătate de modele de televizoare, inclusiv în câteva modele de ULTRA HD, OLED și CINEMA 3D Smart, pe parcursul acestui an. Ușurința sa în utilizare face ca vizionarea sau căutarea conținutului, conectarea cu alte dispozitive și chiar setarea sa inițială să meargă de la sine. Prima dată când un utilizator va deschide un televizor Smart webOS, Beanbird, un personaj animat, ispititor, apare pe ecran pentru a ajuta la conectare și pentru a ghida utilizatorul prin procesul de setare. Iar platforma nouă, deschisă, face ca dezvoltarea aplicațiilor să fie extrem de ușoară și mărește compatibilitatea televizoarelor LG Smart cu alte dispozitive.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.