Audio-Video

HX996TS

Un film 3D trebuie sa aiba si un sunet pe masura. Aceasta este premisa care sta la baza primului sistem LG Home Theater Real 3D Sound, HX996TS pe numele sau.
“Sunetul a ramas ancorat in 2D, in ciuda faptului ca imaginea, tehnologia si tehnicile de filmare au avansat intr-un ritm incredibil. Cu ajutorul sistemului HX996TS dorim sa dovedim ca sunetul trebuie sa progreseze in acelasi ritm cu tehnologia 3D si ca inovatiile LG nu se limiteaza doar la monitoare si televizoare(…)” declara Havis Kwon, CEO al LG Home Entertainment Company.

Nucleul sistemului LG HX996TS este format din trei inovatii marca LG:

  • Vertical 3D Effect ChannelLG HX996TS emite sunetul prin partea superioara a boxelor. Undele audio rezultate umplu astfel spatiul superior al camerei unde este amplasat sistemul si amplifica atmosfera filmului 3D rulat.
  • Dual subwoofersLG HX996TS vine echipat nu cu unul, ci cu doua subwoofere, pentru a reda cat mai fidel frecventele joase. Pentru o experienta optima, subwooferele se amplaseaza pe partile laterale ale televizorului.
  • Cinema Dome Effect – principala inovatie a sistemului LG HX996TS perfectioneaza caracteristicile frecventelor 3D prin intermediul algoritmilor DSP si analizeaza canalele audio in timp real.

Inovatia sonora este completata de un design personalizat al corpurilor, ce consta in unitati parabolice suprapuse peste baze fixe, extrem de rezistente. Aceasta alegere ajuta la crearea unui sunet mai puternic, fara a face deloc rabat la stil.

LG HX996TS va fi disponibil in curand pe piata europeana. Pana atunci, va puteti face o parere despre sistemul audio cu ajutorul recenzii video:

YouTube Preview Image
HR
HR
Ajouter un commentaire