Events

LG-LCD-LW980S

Targul de tehnologie IFA Berlin a inceput in forta, cauza acestui start fiind interesul sporit al producatorilor de a prezenta inovatiile aduse in diverse domenii ale home entertainment-ului si nu numai.

Iata cateva din produsele pe care le veti gasi la standul LG Electronics, in cazul in care participati la targul de tehnologie IFA 2011, ce se desfasoara in Berlin intre 2-7 septembrie.

LG a inclus in gama televizoarelor prezente la IFA si modelul LG LCD LW980S, un televizor Full LED cu o diagonala de 55 inci, prevazut, printre altele, cu functiile Cinema 3D si Smart TV. LG LCD LW980S este capabil si de conversie 2D – 3D, fiind primul televizor din lume ce a obtinut certificarea „Flicker-Free” de la TUV si Intertek, agentii specializate in asigurarea calitatii produselor. Mai mult, la experienta vizuala contribuie si tehnologia LG – NANO Full LED, care dispersează lumina in mod egal pe toata suprafata ecranului, imaginile fiind astfel mai luminoase si mult mai clare.

Urmatoarea inovatie marca LG este Pentouch TV PZ850, un televizor cu plasma ce combina toate avantajele internetului cu cele ale unui PC, deoarece utilizatorii pot accesa si controla continutul de pe calculatorul personal cu ajutorul functiei integrate Pentouch.

LG-Pentouch-TV-PZ850

Totodata, in gama de televizoare LCD prezentate in cadrul IFA 2011 vom regasi şi modelul LZ9900 72” , cel mai mare televizor Full LED 3D din lume precum si LG LW570S, model realizat din dorinta de a reduce si optimiza consumul de energie la nivelul unei locuinte.

Nu in cele din urma, la standul LG utilizatorii pot testa monitorul LG DM50D, unul dintre monitoarele high-end prevazute cu tehnologia Cinema3D.

O alta ramura a home entertainmentului a fost reprezentata de catre LG HX906TX 3D 360, adica cel mai nou sistem home theater, capabil sa converteasca si sa disperseze sunetul la 360º datorita sistemului de speakere 9.1 si de primul mouse scanner din lume, pe numele sau LG LSM-100. Pentru a scana un document, utilizatorul trebuie doar să apese butorul Smart Scan, aflat pe partea laterala a mouse-ului, fisierul rezultat avand extensia PNG, JPEG, TIFF, PDF sau XLS.

Lg-Mouse-Scanner

Editia 2011 a targului IFA Berlin are loc in perioada 2-7 septembrie. In urmatorul post vom parcurge produsele electrocasnice LG prezentate in cadrul targului. ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire