Audio-Video

LG Electronics lanseaza LG HLX55W, un sistem de sunet 3D Blu-ray, cu design minimalist.

Elegant si usor de montat pe perete, sistemul de sunet completeaza intr-un mod ideal cele mai noi televizoare de dimensiuni foarte reduse. In acelasi timp, se integreaza perfect in atmosfera oricarei locuinte. Un subwoofer wireless activ – care poate fi montat in orice colt al camerei – imbunatateste si mai mult aspectul, dezvaluind un display elegant si usor de utilizat. Spre deosebire de sistemele de sunet surround clasice, HLX55W ocupa mult mai putin spatiu, iar aglomerarile de cabluri deranjante dispar.

In plus, dimensiunile dispozitivului sunt foarte reduse, calitatea sunetului fiind excelenta. Cu o putere de 430 watti si sunet full surround de 4.1 ch, LG HLX55W introduce utilizatorii intr-o lume a sunetului puternic. Mai mult, cele 6 moduri LG Sound Gallery – care includ VSM Plus, Clear Voice si MP3 Up-scaling – permit utilizatorilor sa regleze sunetul asa cum isi doresc.

“Prin redarea 3D Blu-ray, designul minimalist si sunetul puternic, modelul HLX55W este un dispozitiv perfect care completeaza portofoliul de produse 3D al LG,” a declarat Simon Kang, presedinte si CEO al companiei Home Entertainment a LG Electronics. “Am atins culmile inovatiei cu primul televizor Full LED 3D din lume, iar sistemul de sunet HLX55W este pasul urmator pe care l-am facut in dorinta de a oferi o experienta 3D unica si de neegalat, traita in propria locuinta.”
Avand in vedere ca anul viitor disponibilitatea continutului 3D va fi mult mai mare, LG HLX55W ofera platforma ideala pentru redarea continutului 3D Blu-ray. Utilizat impreuna cu televizorul 3D de la LG, modelul HLX55W promite telespectatorilor ca vor putea urmari cele mai noi filme 3D, cu claritatea si profunzimea imaginilor 3D din cinematografe.

HR
HR
Ajouter un commentaire