Telefoane Mobile

LG GW620Felul in care consumatorii privesc si isi folosesc telefoanele mobile este in continua dezvoltare, iar generatia actuala de smartphone-uri, in termeni descriptivi, este mai apropiata de experienta unui calculator personal, care permite utilizatorului sa ruleze jocuri, sa navigheze pe internet si sa efectueze munca de la birou (am omis in mod intentionat vorbitul la telefon). Smartphone-urile au inceput deja sa schimbe mediul telefoanelor mobile si, conform unui studiu Goldman Sachs, smartphone-urile vor reprezenta 16% din valoarea pietei de telefoane mobile in 2010 si 29% in 2012. Unele predictii spun ca ar putea urca pana la 40%.

LG GW620 – primul telefon LG pe baza sistemului de operare Android

In iunie 2009, LG Electronics a lansat primul sau smartphone, modelul LG GM730, bazat pe sistemul de operare Windows Mobile. Telefonul LG GW620 este al doilea smartphone LG, fiind totodata primul care foloseste tehnologia si sistemul de operare Google Android.

LG GW620 este echipat cu un display full-touchscreen de 3 inci (7,62 cm), si o tastatura slide QWERTY.  A fost lansat in regiuni cheie precum Germania, Canada, Israel, Australia si Singapore in noiembrie 2009 si va fi disponibil in alte 23 de tari incepand cu 2010.

Totusi, telefonul LG GW620 este “echipat”  cu un numar de atribute care il diferentiaza de alte smartphone-uri: SNS Manager, Auto Face-Tagging si alte functii care il propulseaza in topul telefoanelor optimizate pentru social media. Un utilizator poate sa verifice update-urile prietenilor in timp ce incarca poze pe conturile de Facebook, Bebo sau Twitter, cu ajutorul aplicatiei SNS Manager.

Cum functioneaza SNS Manager ?

Functia Auto Face-Tagging va conecta prietenii tai anumitor actiuni, in felul urmator: odata ce un utilizator introduce detalii despre o persoana intr-o imagine, telefonul LG GW620 identifica automat fata si sincronizeaza informatiile cu alte imagini. Utilizatorul poate trimite usor e-mailuri sau mesaje text catre prieteni, in timp ce vizualizeaza o poza. Spatiul de stocare nu este o problema, datorita suportului pentru carduri de memorie de pana la 32 GB.

De ce Android?

Android este un sistem de operare dezvoltat de catre Google, 100% open source, ceea ce inseamna ca dezvoltatorii independenti pot construi aplicatii care sa extinda functiile  implicite ale telefonului. Chiar de la prima folosire, sistemul de operare ofera acces catre serviciile online Google,  inclusiv Google search, Google Maps, Gmail, Youtube si lista poate continua. Frost & Sullivan, o firma de market research, estimeaza ca pana in 2014 cota de piata a aparatelor pe baza sistemului de operare va creste de la 2 procente la 17.

HR
HR
Ajouter un commentaire