Corporate Events Telefoane Mobile

 

Compania a fost recunoscută ca fiind lider în industria comunicațiilor mobile în cadrul ediției anuale cu numărul 20 a Premiilor Mobile Mondiale

GSMA Award Ceremony_G3 Best Smartphone

Smartphone-ul LG G3 de la LG Electronics (LG) a fost desemnat Cel mai bun smartphone al anului de către GSMA în cadrul Global Mobile Awards care au fost oferite pe perioada Mobile World Congress 2015, pentru calitatea acestuia, multitudinea de funcții utile și ușurința în utilizare. Mai mult, LG Watch Urbane și LG Watch Urbane LTE au câștigat 9 premii din partea unor publicații de top în cadrul târgului.

“De la lansare, LG G3 a fost foarte apreciat, regăsindu-se în oferta a peste 170 de operatori din întreaga lume, iar succesul acestuia a contribuit la creșterea cu 16 procente a venitului global anual,” a declarat GSMA în cadrul anunțului referitor la premiere. “Acesta oferă o experiență de utilizare facilă și intuitivă și dispune de un ecran Quad HD de 5,5 inci și de o cameră de 13 megapixeli cu OIS+ și Laser Auto Focus. În plus, telefonul dispune de funcții inovatoare precum Smart Keyboard, Gesture for Selfie, Flash for Selfie și Knock Code™, cu ajutorul cărora oferă o experiență de utilizare mai confortabilă, mai inteligentă și mai sigură.”

LG G3

La capitolul smartwatch-uri, LG Watch Urbane și LG Watch Urbane LTE au fost declarate împreună cele mai bune smartwatch-uri din cadrul târgului de anul acesta de către o serie de publicații de top din domeniul tehnologiei. LG Watch Urbane a fost ales de către Android Authority, Android Central, PC Pro și Ubergizmo pentru design-ul său elegant și cosmopolit cu aspect de ceas analog. Primul smartwtch LTE din lume, LG Watch Urbane LTE, a fost declarat ce mai bun smartwatch din cadrul târgului de către Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews și TechnoBuffalo. Ceasul a fost apreciat pentru faptul că este primul smartwatch care include o metodă de plată pe bază de NFC dar și cea mai puternică baterie din industrie.

LG Watch Urbane

“Ne bucurăm pentru faptul că atât de multe organizații au apreciat efortul depus de LG pentru realizarea LG G3 și a ceasurilor Urbane,” a declarat Juno Cho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Noi vom continua să inovăm și să pefecționăm smartphone-urile și dispozitivele purtabile premium cu scopul de a îmbunătăți viețile consumatorilor noștri.”

LG Watch Urbane și LG Watch Urbane LTE pot fi văzute la standul LG din cadrul MWC 2015, care se află în Hall 3 al Fira Gran Via. Pentru mai multe informații despre produsele LG din cadrul MWC, vizitați www.LGnewsroom.com/MWC2015.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.