Aproape 700 de persoane din peste 30 de țări s-au întâlnit la renumitul amfiteatru Frederick P. Rose Hall, Home of Jazz, Lincoln Center din New York pentru prezentarea la nivel mondial a dispozitivului. Bazându-se pe cercetările LG asupra stilului de viață și comportamentului consumatorilor, smartphone-ul oferă utilizatorilor mai multe beneficii în viața reală, cum ar fi un design ergonomic, funcții practice și o experiența intuitivă pentru utilizator.

“Astăzi, definiția noastră pentru inovație este tehnologia care într-adevăr poate rezona cu utilizatorul”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications, care a și întâmpinat oaspeții la eveniment. “În căutarea inovației, întotdeauna ne-am ascultat consumatorii și am învățat de la ei. Am dus toate aceste informații pe noi culmi în dezvoltarea LG G2, cel mai interesant și ambițios telefon mobil din istoria companiei noastre. “

 

Perspectivă nouă în designul de smartphone

LG G2 aduce totul într-un singur loc într-un dispozitiv cu un design confortabil, funcțional, potrivit și frumos. LG G2 schimbă tiparul în designul de smartphone plasând toate butoanele pe spatele dispozitivului și făcându-l să fie primul smartphone care este compet lipsit de butoane laterale. Conceptul unic de Rear Key a apărut datorită realizării, atunci când se studiau utilizatorii, că odată cu creșterea în mărime a telefonului butoanele laterale sunt din ce în ce mai greu de utilizat. Mutând butoanele principale pe spatele telefonului a redat controlul utilizatorilor, din moment ce acel loc este cel pe care aceștia își țin în mod normal degetele arătătoare. Cercetătorii au descoperit după mutarea butoanelor, un procentaj mai mic de telefoane scăpate din mână la ajustarea volumului în timpul unei convorbiri.

Apăsarea lungă pe tastele de volum plasate pe capac permite utilizatorilor să deschidă camera și aplicația QuickMemoTM, astfel este mai ușor ca niciodată să îți iei notițe sau să faci poze.  Iar dacă LG G2 este pus cu fața în sus pe o suprafață, nu e nevoie să ridici telefonul pentru a accesa butonul de pornire din spate. Prin KnockON, LG G2 poate fi deschis simplu, dacă îi atingi ecranul de două ori.

 

Ecran Edge-to-Edge Display și capacitate energetică Best-In-Class  

LG a mărit miza încorporând un ecran Full HD de 5.2 inch, cel mai mare display creat pentru operarea cu o singură mână  în populara categorie de smartphone-uri care au 2.7 inch lărgime. În plus față de experiența de vizionare expansivă, tehnologia inovatoare de rutare duală LG a redus marginea telefonului la o dimensiune de 2.65mm. Și prin tehnologia IPS, LG G2 oferă o grafică superioară, culori precise și imagini clare, fără distorsiuni.

Pentru utilizarea mai eficientă a energiei, LG G2 a apelat la tehnologia Graphic RAM (GRAM). GRAM  reduce consumul de energie al ecranului cu până  26 la sută pe un cadru nemișcat și crește timpul total de utilizare al dispozitivului cu aproximativ 10 la sută. Și cu o baterie generoasă de 3000 mAh, care este special concepută pentru a profita la maximum de spatiul interior, LG G2 este mai mult decât pregătit pentru o zi plină de muncă sau de joacă.

 

OIS și rezoluție mare pentru poze uimitoare

Camera de înaltă rezoluție a LG G2 vine la pachet cu tehnologia Optical Image Stabilizer (OIS) care previne pătarea imaginilor, făcându-le astfel mai curate, mai luminoase și mai clare chiar și atunci când sunt făcute în mișcare sau în medii întunecoase. Majoritatea camerelor actuale de smartphone, care au tehnologia OIS încorporată au tendința de a reda o rezoluție de la 4MP până la maxim 8MP. G2 este unic prin faptul că oferă 13 MP și tehnologie OIS într-un design subțire fără un obiectiv proeminent. Pe lângă asta, mai oferă și o super rezoluție și AF Multi-point care ajută la păstrarea elementelor în focus, exact ca o cameră de sine stătătoare.

 

Sunet Hi-Fi, calitate de studio

În ultimii ani, a existat o creștere a cererii de consum pentru un sunet superior al smartphone-urilor, așa cum conținutul multimedia de înaltă calitate a devenit omniprezent. Smartphone-urile au devenit centre de divertisment de toate tipurile – emisiuni TV, filme, jocuri – și consumatorii se așteaptă ca sunetul să fie la fel de bun ca și imaginea. LG G2 este primul smartphone de pe piață actuală care poate reda 24 bit/192kHz de playback, și o calitate a sunetului ca în studio, mult superioară calității unui CD. Acum, consumatorii pot auzi un nivel de realism audio care nu a fost posibil până la un smartphone.

 

 UX practic, conectat la viața de zi cu zi

Cercetările arată că cele mai utilizate caracteristici ale smartphone-urilor sunt cele mai de bază, pe care utilizatorii le primesc de la început, cum ar fi SMS-urile, rețelele sociale, navigare și, desigur, efectuarea de apeluri telefonice. LG G2 vine cu un număr convingător a experiențelor de utilizare (UX), caracteristici care arată valoarea cea mai practică, concentrându-se pe cel mai populare utilizări ale smartphone-urilor:

- Answer Me — răspunde automat la apel după ce scade volumul tonului de apel atunci când telefonul este ridicat la urechea cuiva.

- Plug & Pop — recomandă opțiuni sau funcții legate de căști sau USB atunci când acestea sunt detectate.

- Text Link — Permite selectarea informației incluse într-un mesaj, căutarea ei pe internet sau pe hartă, sau salvarea ei într-un memo sau calendar.

- QuickRemote —LG G2 poate fi folosit nu doar pentru a controla de la distanță dispozitive populare de home entertainment, acesta poate de asemenea, să ‘învețe’ de la telecomenzi convenționale și să fie personalizat pentru a opera mai multe dispozitive cu machete flexibile și chei.

- Slide Aside — Poți avea un  multitasking mult mai ușor, folosind gesturi simple cum ar fi ‘tragerea’ cu trei degete de pe ecran a aplicațiilor deschise.

- Guest Mode —protejează intimitatea proprietarului prin afișarea unor aplicații pre-selectate atunci când alte persoane accesează telefonul cu un model de deblocare secundar.

 

Performanță de neegalat cu LTE de nouă generație

LG G2 rulează pe chipset-ul mobil cel mai avansat din industrie, procesorul Qualcomm ® Snapdragon ™ 800 și redefinește experiența smartphone printr-o performanță uimitoare, grafică bogată și eficiență în administrarea bateriei restante. Qualcomm Snapdragon este un produs de Qualcomm Technologies, Inc, o filială detinută în totalitate de Qualcomm Incorporated. Printr-o colaborare parteneriat pe termen lung cu Qualcomm Technologies, LG a avut posibilitatea de a implementa chipset-ul integrându-l perfect cu hardware-ul LG G2,  oferind astfel performanțe deosebite și stabile.

În urma evenimentului de lansare la nivel mondial din New York City, de pe 7 August LG G2 va fi lansat în mai mult de 130 rețele mobile în următoarele opt săptămâni, începând din Coreea de Sud, urmând America de Nord, Europa și alte piețe cheie. Datele specifice pentru disponibilitatea pe piață vor varia în funcție de regiune și de rețea.

 

Specificații cheie:

- Procesor: 2.26GHz Qualcomm® Snapdragon™ 800 care include quad Krait CPU

- Display: 5.2-inch Full HD IPS (1080 x 1920 pixeli / 423 ppi)

- Memory: 32GB / 16GB

- RAM: 2GB LPDDR3 800MHz

- Camera: Rear 13.0MP with OIS / Front 2.1MP

- Baterie: 3,000mAh

- Sistem de operare: Android Jelly Bean 4.2.2

- Mărime: 138.5 x 70.9 x 8.9mm

- Culori: Negru / Alb

 

 

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire