Cel Mai Performant Smartphone LG Va Fi Lansat

în Septembrie în Statele Unite şi Germania 

LGG2

Bucureşti, 3 septembrie 2013 – LG Electronics (LG) va lansa, începând din septembrie, LG G2, cel mai performant smartphone, pe două pieţe-cheie, Statele Unite şi Germania.

“Reacţia pozitivă din partea pieţei primită în urma lansării iniţiale din Coreea ne-a dovedit că inovaţia orientată spre consumator este percepută de către clienţii,” declară  Dr. Jong-Seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “LG G2 a fost dezvoltat ca un dispozitiv global pentru un public global care  depăşeşte orice alt smartphone prezentat de noi până în prezent. Sunt sigur că diferenţa va fi simţită de către consumatori”, a adăugat Dr. Jong-Seok Park.

LGG2_Back

Caracteristicile importante ale LG G2, dezvoltate pe baza cercetării complexe LG asupra stilului de viaţă şi al comportamentului consumatorului, includ un Rear Kez intuitiv şi foarte practic, un display edge-to-edge de 5.2 inci FULL HD IPS cu o margine îngustă şi o baterie de 3000 mAh de lungă durată. LG G2 va fi primul smartphone de pe glob lansat cu tehnologia de vârf din industrie, procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 800.

LGG2_Side

Dotat cu Optical Image Stabilizer (OIS) de 13 MP, LG G2 este capabil să capteze      imagini clare chiar şi atunci când este în mişcare sau în lumină obscură. Cu o capacitate de înregistrare video de 1080p, la 60 de fps-uri, a ridicat ştafeta pentru alte    smartphone-uri. Mai mult, LG G2 oferă playback Hi-Fi de 24 biti/192kHz care reproduce calitate de studio pentru sunet, superioară celei CD.

Susţinut de caracteristici hardware puternice, LG G2 oferă o diversitate de  experienţe utilizatorului (UX) şi caracteristici cu valoare practică foarte mare, cum ar fi Answer Me, Plug & Pop, QuickRemote şi GuestMode

Answer ME răspunde automat după reducerea volumului sunetului de apel în momentul în care telefonul este ridicat către ureche

Plug & Pop recomandă automat opţiunile care sunt cel mai probabil folosite când un headset sau un cablu USB sunt detectate

QuickRemote permite smartphone-ului LG G2 să controleze de la distanţă toate dispozitivele IR, incluzând televizoare, sisteme Home Thearter, aparate de aer condiţionat, stereo, etc., precum şi să preia setări de la telecomenzi convenţionale şi poate fi personalizat pentru a controla dispozitive multiple folosind layout-uri şi butoane flexibile Guest Mode protejează intimitatea celui ce deţine smartphone-ul, afişând numai aplicaţii preselectate când telefonul este accesat de alte persoane, folosind un şablon pentru deblocare secundar.

LGG2_Front

LG G2 va fi prezentat în Sala 11.2 la IFA 2013 începând cu 6 Septembrie, în Berlin, Germania.

 

HR
HR
Ajouter un commentaire