LG Electronics a lansat primul său smartphone compact, G2 Mini.

Dezvoltat ca o versiune mai mică a mult premiatului LG G2, G2 Mini introduce cea mai mare parte a caracteristicilor UX premium ale smartphone-ului G2, unui nou public.

g2 mini _1

Caracteristicile preferate de utilizatori la modelele premium emblematice LG din seria G, cum ar fi Guest Mode şi Plug & Pop, se regăsesc şi în G2 Mini pentru a satisface o generaţie de noi utilizatori. Şi pentru că acest smartphone a fost conceput pentru a satisface nevoile a milioane de clienţi din întreaga ume, G2 Mini este disponibil în patru opţiuni de culori vibrante: negru, alb, roșu şi auriu.

 

Acum maturizată, piaţa smartphone-urilor s-a stabilizat în categorii de dispozitive premium cu display-uri de peste 5 inci şi dispozitive medii din categoria 4.5 inci. Fiind un dispozitiv cu display de 4.7 inci cu hardware optim neegalat în clasa sa, este de aşteptat ca LG G2 Mini să satisfacă mai departe cererea consumatorilor de smartphone-uri practice cu caracteristici premium. Ca versiune compactă a smartphone-ului premiat de către media ca “Best of 2013”, G2 Mini păstrează designul inovativ al lui Rear Key, introdus prima dată pentru G2. Atât ecranul de 4.7 inci cât și bateria 2,440mAh sunt de top în clasa lor, iar display-ul IPS luminous şi procesorul puternic Quad-Core oferă o superb experienţă multivalentă. Mai mult, G2 Mini este dotat cu Android 4.4 KitKat pentru cea mai nouă şi optimizată experiență Android disponibilă la acest moment.

G2 Mini a fost creat pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizare a G2 printr-un dispozitiv mai compact, mediu, oferind milioanelor de clienţi oportunitatea de a beneficia de experiența premium LG. G2 Mini oferă echilibrul perfect dintre designul modern și experiența practică a utilizatorului într-un pachet compact, fără a compromite performanţa.

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.