Cel mai nou dispozitiv purtabil Android oferă funcţii inteligente într-un model de ceas clasic

LG G Watch R 3

LG G Watch R a fost anunţat la nivel mondial în cadrul IFA2014, fiind așteptat cu interes, iar datorită aspectului său elegant și performanței in materie de tehnologie, a devenit unul dintre cele mai discutate produse noi ale show-ului. Fiind primul ceas din categoria dispozitivelor purtabile care dispune de un ecran complet rotund Plastic OLED (P-OLED), G Watch R a fost inspirat de ceasurile clasice, premium. Ecranul P-OLED circular de 1,3 inci profită de fiecare pixel, producând imagini în culori uimitoare și vizualizare precisă din toate unghiurile, chiar și în lumina puternică a soarelui.

 

Proiectat și construit să reziste o perioadă îndelungată, LG G Watch R are un design clasic, este îmbrăcat în oțel inoxidabil și aluminiu durabil, fiind alimentat de o baterie de 410mAh. La fel ca originalul LG G Watch, G Watch R oferă cea mai buna performanță datorită procesorului puternic, dar eficient Qualcomm®Snapdragon™400 de 1,2 GHz, cu 4 GB de  stocare și 512 MB de RAM. Cu un grad de protecție IP67, dispozitivul este complet protejat de praf și rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de maxim un metru. LG G Watch R, proiectat pentru a fi uşor personalizabil, este compatibil cu orice curea de ceas cu o lățime de 22 de mm.

 

LG G Watch R oferă șase noi fețe de ceas preîncărcate și o autonomie îmbunătățită cu ajutorul modului ambient. Actualizarea sistemului Android WearTM OS va adăuga și mai multă funcționalitate lui Gwatch R, precum redarea de muzică offline. Actualizările vor fi efectuate direct de pe smartphone,cu permisiunea utilizatorului.

 

În timp ce primul G Watch a fost proiectat pentru a fi un simplu dispozitiv purtabil Android, LG G Watch R a fost dezvoltat cu gândul la aspectele estetice. G Watch rreprezintă angajamentul LG de a îmbina forma și funcționalitatea într-o perfectă armonie și de a crea un dispozitiv care nu numai că arată foarte bine, dar, cel mai important, încorporează tehnologie care îţi va face viața mai ușoară.

LG G Watch R 5

 

Specificații cheie:

 • Chipset: 1,2 GHz Qualcomm®Snapdragon™400
 • Ecran: 1,3 inci P-OLED (320 x320)
 • Memorie: 4 GB eMMC/512 MB RAM
 • Baterie: 410 mAh
 • Sistem de operare: AndroidWear™
  (compatibil cu smartphone-uri care rulează cel puțin Android 4.3)
 • Senzori: 9-Axis (Giroscop/Accelerometru/Compas)
  Barometru
  PPG (Monitorizarea ritmului cardiac)
 • Culoare: negru
 • Altele: rezistent la praf și la apă (IP67)

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.