Electrocasnice

LG-Fabrica-Polonia

LG Electronics deschide o linie de productie în Wroclaw, Polonia, cu o capacitate de productie de un milion de unitati de masini de spalat, precum si extinderea liniei de productie de frigidere, de la o capacitate de 300.000 de unitati la un milion anual.

Noua linie de productie din Wroclaw va permite companiei LG sa raspunda mai bine nevoilor si asteptarilor consumatorilor din regiune. Reducerea timpului necesar livrarilor va fi un beneficiu important adus de noua linie de productie. Pana în prezent, serii de masini de spalat si frigidere erau aduse din Coreea si China, iar procesul de livrare în Europa se desfasura pe o perioada de mai mult de o luna. Datorita liniei de productie din Wroclaw, timpul maxim pentru o livrare în Europa va fi de cinci zile sau mai putin pentru destinatii mai apropiate. De asemenea, costurile pentru canalele de distributie vor fi reduse, precum si costurile de transport, depozitare si operatiuni. Extinderea liniei de productie va aduce beneficii si pentru economia locala prin cele 800 locuri de munca asigurate, precum si prin cresterea cu 36% a parteneriatelor de business la nivel local.

Frigiderele produse în Wroclaw includ modelele LG side-by-side, modelele cu doua usi si congelator în partea de jos, precum si modelele Larder & Freezer. Modelele syde-by-syde sunt din clasa A++ si au o eficienta de energie crescuta, iar modelele cu congelator în partea de jos sunt din clasa A+++ si sunt echipate cu functia No Plumbing, care elimina necesitatea de a conecta frigiderul la o sursa de apa. Aceste doua modele de frigidere cu eficienta energetica au la baza tehnologia LG Linear Compressor, care asigura un consum mai redus de energie si pastreaza alimentele proaspete mai mult timp.

Noua linie de productie va realiza si o serie larga de masini de spalat, de la modele conventionale la modele premium. De asemenea, linia de productie va sustine cererea din ce în ce mai mare pentru modelele de masini de spalat cu încarcare frontala si tehnologia Inverter Direct Drive si pentru modelele din clasa A+++ si tehnologia 6 Motion Direct Drive, cu o capacitate de 12 kg, care ofera o reducere cu pana la 20% a consumului de energie fata de modelele conventionale din clasa A+++.

HR
HR
Ajouter un commentaire