Telefoane Mobile

LG Electronics si vmware au semnat un parteneriat prin care isi propun sa imbunatateasca securitatea si controlul datelor cu caracter sensibil in intreprinderi mari si corporatii.

Astfel, folosind tehnologia furnizata de catre vmware, LG isi propune sa diversifice numarul actual de optiuni valabile pentru consumatori, cat si pentru clienti. Tehnologia va permite angajatilor sa foloseasca in mod virtual un al doilea sistem de operare pe un telefon LG la alegere, permitand astfel Departamentelor IT sa gestioneze date cu caracter sensibil la un nivel de securitate corespunzator.

In prima faza, cele doua companii s-au concentrat asupra posibilitatii rularii unui cont virtual pe smartphone-urile LG, cont care ar trebui sa fie total izolat de catre sistemul de operare al telefonului. Aceasta caracteristica ar permite angajatilor sa aiba un singur telefon pe care sa il foloseasca atat in scopuri personale cat si la locul de munca, fara a-si face griji in privinta confidentialitatii datelor. Pasii urmatori includ implementarea si testarea amanuntita a software-ului VMware.

Primele solutii tehnice in acest sens vor fi disponibile pe telefoanele LG in anul 2011.

HR
HR
Ajouter un commentaire