Excelenţa în design şi inovaţie este premiată în cadrul a 4 categorii;

Televizoarele LG OLED şi smartphone-urile premium Seria G câştigă pentru al treilea an la rând

Asociaţia de Electronice pentru Consumatori (CEA) a acordat LG Electronics (LG) 10 prestigioase premii pentru inovaţie în cadrul International CES® 2015, pentru excelenţă în design şi tehnologie. Produselor LG de petrecere a timpului liber acasă, electrocasnice şi dispozitivelor mobile le-au fost acordate premii pentru inovaţie CES 2015 în cadrul a 4 categorii foarte competitive: Electrocasnice, Periferice pentru calculator, Display-uri video şi Dispozitive mobile.

 

Produsele câştigătoare ale premiilor pentru inovaţie CES 2015 sunt, printre altele, televizorul 4K OLED curbat de 77 de inci, premiatul smartphone LG G3 şi revoluţionarul uscător LG EcoHybrid™ cu tehnologie Heat Pump. Acesta este al treilea an consecutiv în care televizoarele LG OLED şi seria G de smartphone-uri premium câştigă premii pentru inovaţie în cadrul CES. Mai multe produse LG câştigătoare în 2015, printre care şi televizoarele 4K Ultra HD şi OLED, monitoare şi aparate electrocasnice,vor fi anunţate pe 7 ianuarie, în cadrul CES Internaţional 2015 din Las Vegas.

 

Premiile câştigate de către LG Electronics în cadrul mai multor categorii la CES 2015 sunt o dovadă a angajamentului asumat de LG faţă de promisiunea brand-ului: inovaţie pentru o viaţă mai bună,” a declarat William Cho, preşedinte şi CEO al LG Electronics USA. „Aşteptăm cu nerăbdare ca, în ianuarie, în cadrul CES, să arătăm cum aceste produse inovatoare pot face parte fără nici un fel de problemă din viaţa consumatorului, şi o pot chiar îmbunătăţi.

 

Televizorul LG 4K OLED flexibil, de 77 de inci, permite utilizatorilor să ajusteze gradul de curbură în funcţie de numărul de spectatori sau de conţinutul vizionat. Acest televizor 4K OLED avansat optimizează automat sunetul şi calitatea imaginii pentru a se potrivi cu gradul de curbură.

 

LG G3 dovedeşte perfect că „Simplu este nou smart” oferind o experienţă în utilizare intuitivă şi uşor de folosit pe ecranul Quad HD de 5,5 inci şi pentru camera foto de 13 megapixeli OIS+ cu Auto Focus Laser. Acest dispozitiv, cu design-ul său remarcabil, este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri de anul acesta, aflându-se în oferta a peste 170 de companii de telecomunicaţii din întreaga lume.

 

Uscătorul LG EcoHybrid™, certificat ENERGYSTAR®, este primul astfel de dispozitiv din Statele Unite care reuşeşte să combine metoda convenţională de uscare cu ventilaţie cu o pompă termică, cu scopul de a reduce consumul de energie prin reciclarea căldurii, economisindu-se astfel până la 50% din energie fără a se face rabat la performanţă. LG foloseşte această tehnologie, de obicei utilizată pentru aparate de aer condiţionat şi dezumidificatoare, în procesul de spălare a rufelor pentru a oferi o eficienţă energetică îmbunătăţită.

 

Premiile pentru inovaţie CES, sponsorizate de către CEA şi susţinute de către Societatea Americană a Design-erilor Industriali, scot în evidenţă progresul produselor din punct de vedere al design-ului şi ingineriei. Premiile pentru inovaţie CES sunt acordate anual de către un juriu format din design-eri, ingineri şi jurnalişti marcanţi din industrie care evaluează produsele în funcţie de o varietate de criterii, precum valoarea pentru consumator, considerente estetice, design inovativ, calitate şi contribuţia adusă calităţii vieţii.

 

LG a primit mai mult de 150 de premii pentru inovaţie în cadrul CES de-a lungul ultimilor 10 ani. Mai multe informaţii referitoare la produsele care participă în cadrul CES 2015 pot fi găsite accesând link-ul www.CESweb.org/Innovations.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.