Events

ISE-2011

LG Electronics va prezenta cele mai noi solutii business, in cadrul Integrated Systems Europe 2011, eveniment ce va avea loc in Amsterdam, in perioada 1-3 februarie. Printre inovatiile ce vor fi prezentate se numara display ditital, solutii TV pentru hoteluri si sistem de video-conferinta.

Toate solutiile vor fi prezentate prin simulari ale vietii reale in cadrul unei ingenioase cabine, special create. Astfel, vor fi prezentate receptia unui hotel, camera de oaspeti, sala de conferinte, un magazin, o statie de metrou, o farmacie, un aeroport si un teatru. Vizitatorii vor avea acces la o gama diversificata de display-uri digitale, element cheie in prezentarile LG din cadrul ISE. Atat receptia, cat si galeria de arta vor fi prezentate pe display-urile amintite.

La intrarea in cabina, doua dintre echipamentele touch-display de varf (eficiente pentru orice prezentate) vor fi prezente. Cu un timp de raspuns de 13,5ms, M4716T ofera acces rapid si simplu la o gama variata de informatii, incluzand imagini 3D – un serviciu ideal, spre exemplu, pentru dealerii auto.

In cadrul galeriei de arta digitala, vizitatorii au acces la continut multimedia furnizat pe televizoare LED cu diagonala 72 inci, LCD de 65 inci, dar si televizoare cu margine extrem de ingusta, care ofera o luminozitate de 700candele si calitate Full HD a imaginii.

In cadrul cabinei amintite, vizitatorii au acces si la QSR (Quick Service Restaurant) si Zona de Retail, in cadrul careia sunt folosite display-uri Shine-Out, indicate atat pentru activitati interne, cat si externe. Prin reducerea reflectiei razelor soarelui, Display-ul Shine-Out este o solutie perfecta pentru magazine si mall-uri din intreaga lume.

Cu ajutorul LG SuperSign, solutia de display inovativa marca LG, operatorii pot controla o cantitate vasta de informatie, dintr-un singur loc. LG EzSign TV este o solutie display easy-to-operate care nu necesita media playere aditionale. Poate fi accesata prin intermediul platformei Pro:Centric si este simplu de instalat si de monitorizat cu ajutorul unei solutii playback USB.

Aditional, monitorul extrem-wide M3801S, prezentat in zona de Transport, ofera o solutie extrem de eficienta pentru aeroporturi, statii de metrou, de autobuz sau de tren, ori pentru alte locatii, unde sunt necesare display-uri mari, dar spatiul este limitat. Monitoarele M3801S sunt ideale ca platforme de advertising, oferind atat date de trafic, cat si alte informatii utile.

Solutii perfecte de Hotel TV si Sisteme de Video Conferinta

In zona dedicata hotelului, LG prezinta solutii de televiziune pentru hoteluri, particularizate in functie de specificul fiecarei cladiri. Solutia Pro:Centric Hotel TV ofera functii interactive de ultima generatie.

Vizitatorii vor putea testa si noul sistem de video-conferinta (VCS), cu interfata simpla si display in in culori vii. Whiteboard-urile interactive de 60 si 65 inchi sunt ideale pentru prezentari business si conferinte.

LG 47WV30 este un display LED de 47 inci, cu o margine de 6.9mm, cea mai subtire dintre toate display-urile intre 40 si 49 inci. Multumita functiei “shine-out film”, display-ul poate afisa imagini clare si in locatii exterioare, unde luminozitate ajunge pana la 4000 lucsi.

Revenim cu noutati si alte produse prezentate in cadrul ISE 2011. ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire