Events

LG CES 2010

LG Electronics, unul dintre liderii globali in domeniul electronicelor, electrocasnicelor si al comunicatiilor mobile, prezinta cele mai noi produse si tehnologii in cadrul Consumer Electronics Show 2010.

“In acest an, LG se concentreaza pe inovatii precum televizoarele 3D, televiziunea mobila digitala si noua noastra divizie de business de baterii solare,” a afirmat Dr. Woo Paik, presedinte si Chief Technology Officer al LG Electronics. „Tehnologia 3D este in plina dezvoltare si va genera noi oportuntati in acest an, LG planificand sa ofere cele mai noi tehnologii 3D integrate intr-o serie larga de produse – televizoare LCD, plasme, precum si proiectoare.”

In cadrul CES, LG prezinta televiziunea mobila digitala DP570MH (DTV), care ofera si redare DVD. Compania intentioneaza sa lanseze telefoane mobile si DVD playere portabile echipate cu un chip care permite primirea semnalelor de emisie in America de Nord, o cerere semnificativa fiind estimata pentru aceasta noua tehnologie. Pana in prezent, 88 de statii din Statele Unite emit in sistem DTV mobil, serviciul acoperind 45% din locuinte.

Dr. Paik este increzator si in oportunitatile business-ului LG de baterii solare, compania urmand sa isi dubleze productia de baterii solare pana anul viitor. In acest sens LG a deschis o linie de productie cu o capacitate totala de 120 megawati in decembrie 2009.

Tehnologiile si produsele inovatoare prezentate de LG in cadrul CES 2010 includ seria de televizoare wireless-ready, care dispun si de conectivitate online si optiuni de entertainement, alaturi de functia DivX pentru a permite ecranelor sa redea o gama larga de continut multimedia printr-o retea broadband.

Dr. Paik a adaugat ca LG va anunta in acest an noul televizor LCD de 480Hz, dupa lansarea modelelor de 240Hz in anul precedent. Rata de refresh mare elimina efectul de blurare si asigura o calitate superioara a imaginilor in cadrul scenelor de actiune.

Noua linie de televizoare HD LCD LED INFINIA, o gama inovatoare de televizoare HD LED, prezinta modelele LG HD LED si LCD de referinta pentru 2010. Gama de televizoare HD LG Infinia (modele LE9500, LE8500 si LE7500) imbina design-ul ultra subtire cu posibilitati nelimitate de conectivitate si vizionare de continut.

Noua tehnologie LG Full LED Slim ofera o calitate superioara a imaginii datorita structurii LED care permite segmentarea in 240 de unitati (pentru modelul de 55 inci, LE9500), avand ca rezultat cele mai intense nuante de negru si o calitate a imaginii care in mod normal nu ar fi putut fi realizate pe un televizor ultra subtire obisnuit. Cu o rama de doar 8.5 mm, noul LE9500 aduce cea mai avansata tehnologie in propria locuinta, in cel mai placut mod. Oferind o noua experienta de home entertainement, seria de televizoare LE9500 de 55 si 47 inci reprezinta prima serie de televizoare LG 3D disponibile in Statele Unite.

Asociatia consumatorilor de produse electronice a recunoscut excelenta LG in design si tehnologie prin 17 premii pentru inovatie oferite in cadrul CES 2010, printre care si premiul “Best of” la categoria continut video-audio online pentru televizorul HD LCD Full LED Slim Backlit LG Infinia de 47 inci.

Referindu-se la noile tehnologii in materie de telefonie mobila, Dr. Paik a afirmat ca “LG va lansa un terminal dual-mode atat pentru cea de-a patra generatie de LTE, cat si pentru cea de-a treia generatie de servicii EVDO, ca urmare a succesului obtinut prin dezvoltarea primului chipset LTE din lume in 2008.”

LG prezinta si modele strategice pentru segmentul smartphone, printre care LG eXpo (LG GW820), cu sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.5, modelul LG GW620 cu Android si LG GT540.

LG eXpo, care fost premiat in cadrul CES 2010, ofera o gama larga de functii si incorporeaza un procesor de 1GHz, ceea ce i-a asigurat titlul pentru cel mai rapid terminal disponibil in America de Nord.

Noile modele de terminale LG GW620 si LG GT540 au fost optimizate pentru a oferi cele mai rapide servicii de social networking precum Facebook si Twitter.

Un alt produs de referinta este incarcatorul LG wireless. Aceasta inovatie a LG este prima solutie de incarcare wireless din lume, care ofera  posibilitatea de incarcare simultana fara cablu pentru mai mult de trei terminale. incarcarea se realizeaza foarte usor, prin pozitionarea terminalului pe suport, fiind posibila efectuarea apelurilor in timp ce terminalul se incarca.

Detalii despre produsele ce vor fi prezentate regasiti pe LG CES 2010

HR
HR
Ajouter un commentaire