Noul program LG oferă dezvoltatorilor de Android suport și instrumente, cele mai noi dispozitive din programul Loaner și acces la noile SDK-uri.

 LG_DEVELOPER_PROGRAM1

LG Electronics, creatorul telefoanelor LG G2 și Nexus 5, își extinde Programul pentru Dezvoltatorii de Android, cu un nou program de împrumutare a dispozitivelor.

Programul despre care vorbim a fost prezentat pe scurt în cadrul evenimentului VIP, LG Android Developers din San Francisco, la începutul lunii, atunci când a fost prezentat oficial și noul soft SDK pentru telecomanda LG QRemote.

Sutele de dezvoltatori care au participat la workshopul LG Android Developers, au avut ocazia de a experimenta super-telefonul LG G2, să se joace cu LG QRemote SDK și să învețe mai multe despre ce înseamnă programul LG Android Developers.

“Atunci când mai mulți dezvoltatori au venit la noi după eveniment și ne-au mulțumit că LG “face lucrurile așa cum trebuie”, știm că le oferim ceea ce își doresc”, a spus Cecilia Son, director de relații cu dezvoltatorii aplicațiilor de mobil din America de Nord. “Oferind comunității de dezvoltatori noul SDK și noile dispozitive LG pentru a-și testa aplicațiile, ne ridicăm la nivelul promisiunii brand-ului, “cu LG, totul este posibil”. Le oferim instrumentele de care au nevoie pentru a găsi inspirație în crearea unor aplicații noi – unele dintre ele vor intra în LG App Store cât de curând posibil.”

Noul program LG Loaner pentru dezvoltatori Android constă într-un proces simplu în trei pași: înregistrarea pe website-ul LG Device Loaner (http://goo.gl/Xa7A3L), completarea unei comenzi simple care desemnează dispozitivul dorit și returul produsului la terminarea perioadei de 30 de zile de împrumut. Programul este gratuit pentru comunitatea dezvoltatorilor, cu excepția costului de retur al dispozitivului, care este acoperit de către dezvoltator.

Fiind compatibilă cu noul LG G2 și alte dispozitive LG Android, noua LG QRemote SDK (http://developer.lge.com), conține sursele, documentația și exemplele de cod necesare pentru a crea aplicații Quick Remote, care pot controla dispozitive electronice, cum ar fi televizoarele, sistemele audio, receiver-ul de cablu, sau chiar un aer condiționat. Acest SDK oferă dezvoltatorilor aplicații necesare pentru dezvoltarea altor aplicații de control prin senzor infraroșu.

Dezvoltatorii pot crea aplicații IR pentru controlul telecomandei, personalizate pentru anumite grupuri, precum bătrânii sau copiii, și adăugarea unui macro-buton care să activeze și receiver-ul de cablu și televizorul cu un singur click.

Telefonul LG G2 oferă combinația perfectă între designul intuitiv, funcțiile inteligente și un soft puternic. Iar datorită funcțiilor ușor de utilizat, ca cea de Quick Remote, utilizatorii pot folosi telefonul ca o telecomandă pentru majoritatea dispozitivelor electronice, nu doar pentru televizoare.

Telefonul LG G2 este un dispozitiv de buzunar stilat, este dotat cu  cu un display Full HD IPS de 5.2-inci și are un corp foarte subțire care îl face să fie confortabil de utilizat cu o singură mână. Pentru amatorii de poze personale, LG G2 este dotat cu cu un buton unic pe spate, datorită căruia selfies-urile se fac mai ușor ca niciodată. Iar datorită camerei Full HD de 13 MP, cu tehnologia OIS de stabilizare a imaginii, pozele nu vor mai ieși mișcate, indiferent cât de aproape ești de obiectiv.

HR
HR
Ajouter un commentaire