Noul model strategic de climatizare îmbină tehnologii de ultimă generaţie pentru a oferi o performanţă superioară şi eficienţă energetică de top

MultiV

LG Electronics lansează cel mai revoluţionar sistem de climatizare din seria soluţiilor cu debit variabil al agentului frigorific (VRF), LG Multi V IV. Fiind cel mai recent în gama de succes a companiei reprezentată de produsele Multi V, acest model oferă eficienţă energetică de top în industrie; reducerea costurilor de funcţionare şi diminuarea consumului de resurse energetice. LG Multi V IV încorporează patru tehnologii deţinute de LG, alături de o nouă funcţie denumită smart control, care permite utilizatorului să monitorizeze şi să regleze setările de la distanţă. Cele patru tehnologii LG ale sistemului VRF constau în: compresor, schimbător de căldură, ulei şi refrigerant, iar Multi V IV încorporează tehnologii de ultimă generaţie, în toate aceste domenii, care îi permit să depăşească standardele şi să obţină astfel titlul de drept, acela de a patra generaţie de soluţii VRF.

Suntem extrem de mândri de noua noastră soluţie de climatizare, modelul Multi V IV.Cea de-a patra generaţie a sistemui VRF oferă clienţilor eficienţă energetică de neegalat prin intermediul celor patru tehnologii inovatoare pe care LG le deţine. Modelul LG Multi V IV se remarcă printr-un raport impresionant de eficienţă energetică de 4,85. Mai mult, sistemul LG de recuperare a uleiului prin înaltă presiune (HiPORTM) rezolvă în mod eficient problema risipei de energie a compresorului. Acest produs de top din industrie oferă economii semnificative la nivel operational, precum şi un confort sporit pentru clienţii noştri  la nivel global.

Raportul de eficienţă energetică de 4.85 al produsului LG Multi V IV este unul dintre cele mai avansate din lume, pentru un sistem VRF, şi a fost realizat prin implicarea LG la dezvoltarea şi implementarea a patru tehnologii de aer condiţionat de top din industrie. După cum se minimalizează eficient pierderile de energie în condiţii de sarcină parţială, LG Multi V IV este capabil să ofere o îmbunătăţire de 30%, faţă de predecesorul său, în ceea ce priveşte eficienţa energetică integrată.

Datorită în mare măsură implementării HiPORTM, coeficientul de performanţă Multi V IV (COP) în procesul de încălzire a fost amplificat cu 6,7%, iar in procesul de răcire cu 5,4%. Noua variabilă a circuitului schimbului de căldură selectează inteligent căile optime pentru încălzire și răcire, contribuind cu o îmbunătăţire de 15% la eficienţa energetică integrată. Între timp, Controlul Activ al refrigerantului LG reglează automat cantitatea de refrigerant (per ciclu), în trepte de cinci paşi, ceea ce duce la o creştere 3% a eficienţei. În cele din urmă, returul inteligent al uleiului din sistem monitorizează volumul de ulei în timp real, ajustând nivelul numai când este necesar, eliminând astfel o cauză majoră a risipei de energie.

În plus, faţă de eficienţa energetică impresionantă, LG Multi V IV are, de asemenea, abilităţi de înaltă performanță. În primul rând, capacitatea de răcire a aparatului a fost extinsă de la -5 la -10 grade Celsius, oferind o soluţie ideală pentru spaţiile care necesită condiţii de frig pe tot parcusul anului, cum ar fi camerele cu servere pentru computere. Mai mult, Procesul continuu de Încălzire în funcţia de Dezgheţare reduce timpul de dezgheţare, îmbunătăţind capacitatea de încălzire cu 27% în lunile reci de iarnă. O altă tehnologie inteligentă de economisire a energiei este reprezentată de sistemul avansat LG de Detectare a Zăpezii care porneşte ventilatorul unităţii exterioare pentru a elimina zăpada care s-a strâns, atunci când este necesar.

Multi V IV este prevăzut, de asemenea, cu funcţii şi caracteristici mai bune pentru un confort sporit. De exemplu, sistemul de control inteligent permite utilizatorilor să monitorizeze de la distanţă şi să regleze setările prin intermediul unei aplicaţii smartphone uşor de instalat. Sistemul susţine, de asemenea, conducte de până la 1000 m lungime, în timp ce o unitate care poate fi instalată outdoor face instalarea mai uşoară şi mai puţin costisitoare.

HR
HR
Ajouter un commentaire