Un panou informativ unic, instalat pe Aeroportul Internațional Incheon, va demonstra tehnologia OLED pentru milioane de călători

OLED Signage Incheon Airport_2

LG Electronics (LG), cel mai mare producător de televizoare OLED, a prezentat la Aeroportul Internațional Incheon din Coreea de Sud două dintre cele mai mari ecrane OLED din lume. LG a lucrat împreună cu cunoscuta firmă franceză de design, Wilmotte & Associés, pentru realizarea masivelor structuri care decorează terminalul principal al aeroportului.

Fiecare dintre aceste panouri este realizat din 140 de ecrane OLED curbate a câte 55 de inci, rezultatul fiind un panou de 13 metri înălțime și 8 metri lățime, echivalentul a 3 containere de transport. Pe cele două ecrane curbate va fi afișat conținut special realizat pentru a scoate în evidență toate avantajele tehnologiei OLED, conținut precum focuri de artificii pe fundalul unui cer întunecat. Iar pentru că fiecare pixel al ecranelor OLED emite propria lumină, iluminarea LED din spatele panoului nu este necesară, cele două ecrane fiind astfel mult mai ușoare și flexibile, permițând agățarea cu ușurință a acestora de tavan.

OLED Signage Incheon Airport_1

“Aceste ecrane OLED se potrivesc perfect în contextul tehnologiei avansate pentru care aeroportul nostru este cunoscut,” a declarat Park Wan-su, președinte și CEO al Incheon International Airport. “Ne bucurăm mereu când avem ocazia de a prezenta tehnologie coreeană de ultimă oră milioanelor de călători din întreaga lume. Tehnologia OLED este un exemplu extraordinar în acest sens.”

“În timp ce cel mai mare panou informativ OLED din lume este cu siguranță un motiv de mândrie, noi suntem încântați și de oportunitatea de a prezenta călătorilor din întreaga lume magia ecranelor OLED,” a declarat Ro Se-Yong, vice președinte senior și șef al diviziei de soluții business-to-business din cadrul LG Electronics. “Beneficiile tehnologiei OLED pot fi doar experimentate, nu pot fi descrise prin simple cuvinte.”

 

OLED Signage Incheon Airport_3

OLED Signage Incheon Airport_4

HR
HR

Comentariile sunt inchise.