LG aduce pe piață viitorul în materie de televizoare, cu o tehnologie de ultimă generație și cu o experiență de vizionare uimitoare

 

LG Electronics a anunțat primul televizor OLED cu o rezoluție 4K (3840 x2160) din lume. Fiind disponibil cu dimensiuni ale ecranului de 77 și 65 de inci (modelele 77EG9700 și 65EC9700), televizorul LG 4K OLED se mândrește cu cea mai bună tehnologie de afișare disponibilă în prezent – un panou curbat compus din diode organice emițătoare de lumină în calitate Ultra HD. LG OLED 4K scoate în evidență superioritatea OLED față de tehnologia de afișare convențională, oferind o experiență de vizionare uimitoare. Putem spune pur și simplu că este vorba despre viitorul televiziunii.

LG OLED 4K TV are un panou avansat dezvoltat de LG Display care dispune de o tehnologie proprie LG Four-Color Pixel WRGB. Cu 33 de milioane de sub-pixeli ce contribuie la producerea unor culori mai realiste și rată de contrast infinită, telespectatorii se vor simți ca și cum ar viziona o acțiune reală. Cu nuanțe mai bogate, mai luminoase și mai apropiate de cele naturale, pixelii cu auto-iluminare garantează, de asemenea, culori închise mai profunde, iar rata de răspuns rapid ajută televizorul să ofere imagini în mișcare extrem de clare.

Televizorul LG OLED 4K reprezintă vârful realizării tehnologice și o nouă paradigmă care va schimba dinamica pieței televizoarelor de ultimă generație. Ca următor pas evolutiv în dezvoltarea tehnologiei de afișare, OLED va juca un rol major în remodelarea industriei.

Susținut de un suport grațios în formă de frunză, ecranul subțire și curbat al televizorului LG OLED 4K este atât cinematic, cât și elegant. Pentru o flexibilitate la instalare, modelele 65EC9700 și 77EG9700 pot fi, de asemenea, montate pe perete. Iar sistemul de sune tmulti-canal LG ULTRA SURROUND furnizează o performanță audio care se ridică la nivelul calității superioare a imaginii televizorului. Proiectat în colaborare cu renumitul expert audio Harman Kardon, ULTRA SURROUND creează o atmosferă bogată, detaliată, care sporește simțul de imersiune al spectatorului.

Televizorul 4KOLED de la LG, care a fost un câștigător al premiului Best of Innovation în acest an la Consumer Electronics Show (CES), este construit în jurul platformei ușor de utilizat webOS și oferă o serie de caracteristici și funcții convenabile dezvoltate în jurul conceptelor de bază ale Simple Connection, Simple Switching și Simple Discovery. webOS a fost recent recunoscut de prestigioasa European Imaging and Sound Association (EISA) pentru interfața cu utilizatorul extrem de intuitivă.

Beneficiile OLED sunt evidente. Nu există nicio deteriorare a calității imaginii și probleme cum ar fi estomparea imaginii, distorsiuni ale culorii în unități de LED-uri curbate sunt pur și simplu inexistente pe televizoarele curbate OLED. Televizorul OLED 4K reprezintă o valoare excelentă pentru consummator în ceea ce privește reproducerea culorilor, rata de contrast, detalii și unghiuri de vizualizare.

 LG 4K OLED TV 02

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.