Excelența în design și inovație este recunoscută în 10 categorii;
Televizorul Ultra HD OLED de 77 inci câștigă Distincția ‘Cea mai bună inovație’.

 CES

Pe 12 noiembrie 2013, The Consumer Electronics Association (CEA) a recunoscut excelența în design și tehnologie a LG Electronics cu 15 distincții de prestigiu oferite în cadrul evenimentului International CES® Innovations, 2014 printre care și distincția “Cea mai bună inovație” în categoria Video Display, pentru noul televizorul curbat Ultra High Definition OLED de 77 inci.

Produsele electrocasnice  LG, cele din categoria home entertainment și telefoanele mobile au primit premii CES Innovations în 10 categorii cu grad ridicat de competivitate: Display-uri video, Design Eco și Tehnologie Sustenabilă, Imagini Digitale, Software și Aplicații Mobile, Componente Audio/Vizuale pentru Acasă, Auxiliare pentru Calculatoare, Componente și Hardware pentru Calculatoare, Sustenabilitate Eco, Electrocasnice și Dispozitive Wireless.

Televizorul curbat de 77 inci ULTRA HD CURVED OLED exemplifică perfect angajamentul LG de a fi lider în categoria televizoarelor premium. Mariajul dintre rația infinită de contrast a televizorului ultra subțire LG OLED și tehnologia Ultra HD care are o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a unui Full HD obișnuit, face ca acest ecran gigantic să fie în vârful tehnologiei de home entertainment. Ecranul uriaș curbat umple câmpul de vedere al utilizatorului spre deosebire de convenționalele televizoare cu ecran plat. Atunci când va fi lansat în SUA, în 2014, va urma traseul de ascensiune a televizorului curbat OLED de 55 inci, care a fost lansat în SUA în iulie.

Produsele câștigătoare de premii și tehnologiile unice sunt dovezi ale promisiunii brandului nostru către consumatori, și anume că alături de LG, totul este posibil. Suntem onorați că CEA a premiat LG cu cel de-al șaselea premiu ‘Cea mai bună inovație’ pentru a întări angajamentul nostru la această promisiune, “ a spus Wayne Park, președinte și CEO al LG Electronics USA. Cele 15 premii primite în cadrul CES 2014 reprezintă, de asemenea și dedicația noastră în a oferi consumatorilor funcții intuitive, inovative și inteligente și un design stilat și subțire. “

La categoria electrocasnice, LG a fost premiat pentru noul său cuptor electric dublu, cu tehnologia EasyClean™ (LDE3037ST) și pentru mașina de spălat LG Front Load Mega Capacity TurboWash™ cu tehnologie bazată pe aburi (WM8000HVA). Noua gamă EasyClean oferă o serie de funcții performante, perfecte pentru bucătarul de astăzi, precum și conveninență îmbunătățită prin tehnologia patentată LG EasyClean, care reduce timpul de curățare de la câteva ore la câteva minute, fără folosirea temperaturilor ridicate sau a chimicalelor. Mașina de spălat LG are cea mai mare capacitate din industrie, 0.15 metri cubi, așa că poate spăla haine mai multe și chiar cu volum mai mare, economisindu-ți timp și energie electrică. Este dotată de asemenea, cu tehnologia inovativă LG TurboWash™ care permite utilizatorilor să economisească în jur de 20 de minute la fiecare spălare, chiar și atunci când speli haine mai mari în volum, oferind în continuare aceeași performanță exemplară de curățare. “

La categoria dispozitive wireless, LG a câștigat distincția CES Innovations pentru noul smartphone LG G2. Fiind dotat cu un design ce încorporează un buton multifuncțional pe spatele telefonului pentru o utilizare cât mai ușoară si cât mai naturală și un display Full HD de 5.2 inci, LG G2 este un smartphone puternic ce aduce la un loc tot ce e mai bun în tehnologia mobilă. LG G2 folosește procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 800 pentru multitasking rapid și o suită de funcții intuitive precum Answer Me și KnockON, ce îl fac să fie companionul mobil suprem pentru muncă și joacă. Cu o cameră de 13 MP și tehnologia Optical Image Stabilization, LG G2 capturează videoclipuri și poze cu claritate de cristal, indiferent că sunt trase în condiții rele de iluminare sau în mișcare.

Alte produse LG premiate –inclusiv televizoare Ultra HD, Smart sau playere Blu-ray și monitoare, sisteme de sunet, electrocasnice și telefoane mobile – vor fi anunțate în cadrul evenimentului CES International 2014 din Las Vegas.

Premiile CES Innovations sunt selectate anual de un comitet format din designeri, ingineri și jurnaliști care evaluează produsele nominalizate conform unor criterii ce includ estetica, valoarea pe care o aduce utilizatorului, design inovativ, calitate și contribuții aduse la calitatea vieții. Sponsorizat de CEA și susținut de Industrial Designers Society din America, Premiile CES Innovations subliniază progresul produselor în tehnologia designului și inginerie. Începând cu 2004 și până în prezent, LG a primit 145 de premii CES Innovations.

Gama largă de produse LG pentru 2014 va fi prezentată în cadrul evenimentului CES International, 7-10 ianuarie în las Vegas. Categoriile Innovations Design și Engineering Showcase din cadrul International CES 2014 vor prezenta nominalizații pe categorii de produse.

 

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire