Excelenţă în design şi inovaţie, recunoscută pentru 10 categorii;

Televizorul OLED Ultra HD de 77 inci a primit premiu la categoria

“Cele mai Bune Inovaţii”

Consumer Electronics Association (CEA) a recunoscut excelenţa LG Electronics în design şi tehnologie prin 15 premii prestigioase acordate în cadrul Premiilor pentru Inovaţii Internaţionale CES 2014, inclusiv distincţia pentru “Cele mai bune inovaţii” în categoria display-urilor video acrodată pentru impresionantul  Televizor Ultra HD OLED  de 77 inci.

Produsele LG de home entertainment, electrocasnice şi telefoanele mobile au fost distinse cu premii CES pentru inovaţie pentru 10 categorii extrem de competitive: display-uri video, tehnologiile durabile şi eco-design, imagine digitală, software & aplicaţii pentru telefoane mobile, componente audio / video pentru acasă, periferice pentru computer, hardware & componente pentru computere, durabilitate ecologică, electrocasnice şi dispozitive wireless.

Televizorul curbat OLED ULTRA HD de 77 inci consolidează angajamentul LG de a-şi menţine poziţia de lider pe categoria televizoarelor premium. Îmbinarea dintre contrastul ratio infinit al televizorului extrem de subţire OLED şi tehnologia Ultra HD, care oferă o rezoluţie de patru ori mai bună, transformă acest ecran uimitor gigant într-un apogeu al tehnologiei de home enterteinment. Faptul că ecranul uriaş de tip IMAX este curbat oferă consumatorului un unghi mai larg de vizionare, mai complet decât în cazul unui televizor convenţional cu ecran plat. În momentul lansării în Statele Unite în 2014, televizorul curbat LG se va alătura televizorului curbat deja premiat LG OLED T de 55 inci, care a fost lansat în SUA în luna iulie.

Produsele premiate şi tehnologiile unice reprezintă dovada promisiunii brandului oferită consumatorilor şi anume ca totul este posibil cu LG. Suntem onoraţi că CEA a distins LG cu al şaselea premiu “Cele mai bune inovaţii” pentru a consolida în continuare angajamentul nostru pentru această promisiune. Cele 15 premii pentru Inovaţie CES 2014 pe care le avem reprezintă, de asemenea, devotamentul nostru în a oferi consumatorilor inovativi şi inteligenţi funcţionalitate intuitivă alături de un design subţire şi elegant.

La categoria produselor electrocasnice, LG a câştigat premii pentru noua gamă de cuptoare duble electrice, cu tehnologia EasyClean™ (LDE3037ST) şi pentru maşina de spălat LG cu încărcare frontala şi super capacitate TurboWash™ cu tehnologie cu abur (model WM8000HVA). Noua gamă EasyClean oferă o serie de caracteristici de performanţă pentru bucătarie, precum şi confortul sporit de tehnologia EasyClean, patentată LG, care reduce din timpul de curăţare de la ore la minute, fără utilizarea de temperaturi ridicate sau a substanţelor chimice. Maşina de spălat LG are cea mai mare capacitate din industrie, de 5.2 metri cubi, astfel încât să poată spăla mai multe haine – inclusiv haine mai mari, mai voluminoase – în mai puţine cicluri de spălare, economisind timp şi bani în utilizarea energiei. Dispune, de asemenea, de tehnologia LG inovatoare, TurboWash ™, care permite utilizatorilor să salveze până la 20 de minute pentru fiecare ciclu de spălare, chiar cu volum mai mare de rufe, oferind în acelaşi timp şi performanţă de curăţare incredibilă. (**Pe baza protocolului de testare AHAM-HLW-1-2010. Bumbac / Ciclu Normal sau comparabil cu setările de bază, volum de 3,6 kg, încărcare cu haine numai în partea din faţă. Exclude alte produse LG. Exclude spălarea rapidă sau cicluri comparabile destinate doar pentru sarcini mici, puţin murdare).

În categoria dispozitivelor wireless, LG a câştigat distincția CES pentru Inovaţie pentru noul smartphone LG G2. Dispunând de un design inovativ cu buton în partea din spate, fiind uşor de folosit şi având un ecran Full HD, care se extinde pe toate suprafaţa telefonului, de 5.2 inci, LG G2 este un smartphone puternic, care încorporează cele mai performante tehnologii mobile. LG G2 este construit cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 800 pentru multitasking rapid şi o suită de caracteristici intuitive, cum ar fi Răspunde-mi (Answer me) şi Atinge Ecranul o Singură Dată (Knock on), creând astfel un companion mobil perfect pentru locul de muncă şi jocuri. Cu o cameră de 13 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, LG G2 surprinde, de asemenea, fotografii clare şi clipuri video, indiferent dacă sunt condiţii de lumină slabă sau evenimente în mişcare rapidă.

Alte distincţii primite de LG – incluzând televizoarele Ultra HD, televizoare Smart, playere Blu-ray şi monitoare, sisteme de sunet, electrocasnice şi telefoane mobile – vor fi anunţate pe 6 ianuarie 2014, la International CES 2014 în Las Vegas.

Premiile CES de Inovaţie sunt acordate anual de către un grup de designeri, ingineri şi jurnalişti de notorietate din industrie, care jurizează produsele participante pe criterii,   inclusiv valoarea adusă utilizatorului, estetica, designul inovator, calitatea şi contribuţia pe care fiecare o are la îmbunătăţirea calităţii vieții. Sponsorizate de către CEA şi aprobate de Societatea Designerilor Industriali din America, Premiile CES de Inovaţie evidenţiază progresele realizate în tehnologia de proiectare şi inginerie. Din 2004,  LG a primit 145 de premii CES de Inovaţie.

Gama largă de produse LG pentru 2014 va fi expusă la International CES 2014, în perioada 7-10 ianuarie 2014, în Las Vegas. Expoziţia de Inovaţii în Design şi Inginerie din cadrul International CES 2014 va cuprinde distincţii pe categorii de produse.

 CES

HR
HR
Ajouter un commentaire