Audio-Video

Monitor-LG-E2290V-LED

Saptamana aceasta aveti un motiv extrem de bun pentru a participa in campania ExpertLG: premiile saptamanii sunt 3 monitoare LG E2290V, cele mai subtiri monitoare din lume.

Castigator al CES 2011, monitorul E2290V are o grosime de doar 7.2 mm – la fel de subtire ca o foaie de hartie. Tehnologia SuperSlim a dat nastere unui monitor fabulos, care iti va purta simturile la un alt nivel. Pe langa design-ul slim, calitatea inalta a imaginii si eficienta energetica iti ofera o experienta superioara.

Iata doar cateva dintre atuurile celui mai subtire monitor din lume:

  • Rezolutie Full HD: Monitoarele LG Full HD ofera o rezolutie de 1920×1080 pixeli cu imagini in culori vii, potrivite jocurilor 3D sau filmelor HD.
  • Mega Rata de Contrast: Contrastul mai clar al luminii face posibil afisarea si celor mai subtile diferente de culoare. Chiar si nuantele de negru pot fi acum observate, fiind considerate cel mai greu de vizualizat pana acum.
  • HDMI:Va puteti transforma monitorul intr-o piesa centrala multimedia, care va poate permite sa conectati usor si confortabil alte dispozitive digitale. O singura conexiune prin cablu inseamna lipsa confuziei si lipsa deranjului.
  • F-Engine: FLATRON F Engine este un chip unic specific monitoarelor LG Flatron ce imbunatateste calitatea imaginii, oferind imagini clare pentru diferite tipuri de continut precum jocuri, filme si fotografii.
  • Imagini curate, fara urme, cu timp de raspuns de 2 ms: Excelent pentru a va bucura de filme de actiune si de jocuri sportive dinamice. Timpul de raspuns ultrarapid de 2 ms ofera randare fara urme a scenelor cu miscari rapide, precum un joc de curse sau pirueta unei balerine.
  • Economisire Energie: Tehnologia inteligenta a monitoarelor LG cu LED-uri economiseste energie si furnizeaza imagini clare si vii.

Aflati detalii despre monitorul LG E2290V, pe care il gasiti in magazinele Domo, MediaGalaxy sau eMAG.

Participati in concursul ExpertLG si, daca va aflati printre cei trei specialisti ai saptamanii, desemnati prin tragere la sorti, veti castiga cel mai subtire monitor din lume.

HR
HR
Ajouter un commentaire