Electrocasnice Events

Masina-Spalat

Masina de spalat LG Direct Drive F1443KDS este unul dintre cele mai inovatoare produse electrocasnice produse de LG Electronics pe parcursul anului 2011. Gratie tehnologiei 6 Motion True Steam (ce isi are originea in spalatul manual), hainele sunt curatate in profunzime. Printre avantajele oferite de aceasta masina de spalat se numara:

  • Zgomot si vibratii reduse: Puteti sa spalati rufe la orice ora fara sa va fie teama ca veti deranja vecinii. Motorul masinii este atasat direct pe tambur, renuntand la cureaua de transmisie si la partile mobile, principala cauza a zgomotului si vibratiilor. Comparand o masina de spalat traditionala cu o masina cu motor Direct Drive, zgomotul produs de o masina de spalat standard este egal cu cel produs de 3 masini de spalat Direct Drive.
  • Consum redus de energie si apa: Dotata cu senzori inteligenti, masina de spalat detecteaza cantitatea optima de apa si detergent in functie de programul selectat. Sistemul de recirculare a apei asigura distributia uniforma a apei oferind in paralel si o dizolvare totala a detergentului. Toate acestea cu un consum minim de apa si energie.
  • Tehnologie inteligenta: Rotatiile cuvei sunt adaptate tipului de program selectat. In functie de programul selectat si tipul de haine spalate, rotatiile cuvei sunt adaptate, pentru a optimiza procesul de spalare. In plus, tehnologia Inverter Direct Drive permite controlul de precizie al miscarii cuvei interioare, economisand energie.
  • Capacitate mare: Dotata cu o capacitate mare de spalare, masina de spalat LG va ofera posibilitatea de a spala atat obiecte de dimensiuni mari, dar mai ales va asigura ca veti spala mai rar, consumand astfel mai putina apa si energie.
  • Tehnologie performanta: Motorul Direct Drive Inverter nu are fluctuatii de viteza si nu necesita schimbarea curelei. Neavand parti mobile (curea, perii) motorul are durata de viata extinsa si sunt eliminate pierderile de energie datorate frecarilor cauzate de transmisia prin curea.

Totodata, motorul Direct Drive beneficiaza de o garantie de 10 ani, certificata de VDE Germania (certificat in format PDF). Acesta nu a inregistrat nicio defectiune pe parcursul a 2200 cicluri de spalare si a fost testat pentru o durata de viaa de 10 ani.

LG Direct Drive F1443KDS este nominalizata intre Produsele Anului 2011.

Voteaza si poti castiga unul dintre cele 4 Super-Premii puse in joc, printre care un Televizor LG LED 3D. Inscrie-te acum in concurs.

HR
HR
Ajouter un commentaire