Noile modele versatile oferă mobilitate sporită, design rafinat şi performanţă în iluminarea rapidă 

LG T540

LG Electronics (LG) dezvăluie cel mai nou Ultra PC (model 13Z940), alături de cea de-a doua generaţie a Tab-Book 2, două dispozitive hibride (modelele 11T740 şi 11T540) în cadrul International Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Cu un design mai subţire, cele mai noi produse PC ale companiei cântăresc mai puţin spre deosebire de modelele precedente şi au caracteristici mai rafinate și formă minimalistică. Având capacităţi şi modele îmbunătăţite, toate cele mai noi modele de PC ale companiei – aici fiind inclus şi atractivul model All-In-One (AIO) PC 27V740 – permit utilizarea Windows 8.1 şi folosesc tehnologia superioară display-ului LG IPS asigurând o acurateţe uimitoare a culorilor, o claritate a mişcării şi un unghi larg de vizualizare.

„Uşoare, frumoase şi rapide, cele mai noi produse PC LG oferă o flexibilitate de neegalat”, afirmă Hyoung-sei Park, directorul diviziei Business IT al companiei LG Electronics Home Entertainment. „Gama noastră din 2014 este special concepută pentru a permite consumatorilor noştri să profite de tehnologia de ultimă oră printr-o multitudine de moduri inovative. În esenţă, noua generaţie de produse LG permite utilizatorilor să găsească calculatorul perfect pentru nevoile lor, fie că este vorba de domiciliu, loc de muncă, şcoală sau divertisment.”

 

LG Ultra PC —Mai uşor pentru o mobilitate mai bună

Modelul LG Ultra PC 13Z940 cântăreşte mai puţin de 1 kilogram şi are un design ireproşabil, minimalist. Modelul eficientizat LG oferă un procesor îmbunătăţit, performanţă grafică excelentă şi o durată de viaţă crescută a bateriei, datorită procesorului Haswell Intel® Core™ i5.

Ultra PC-ul LG asigură un booting instantaneu cu driverul solid-state (128GB sau 256GB) pentru un acces mai rapid şi un confort sporit al utilizatorului.

Ultra PC-ul 13Z940 are un ecran IPS Full HD de 13.3-inci ce încorporează design-ul companiei cu ramă foarte îngustă pentru un lider în industrie a ramelor subţiri de 4.4mm. Ultra PC LG măsoară doar 13.6 mm în cel mai gros punct al său şi cântăreşte 980 gr. fiind uşor de călătorit şi prietenos. Caracteristica Reader Mode a Ultra PC-ului, permite utilizatorului să modifice fondul oricărei imagini de pe ecran pentru a semăna cu hârtia, reducând oboseala ochiului şi consumul de energie.

 

LG Tab-Book 2 —Redefineşte confortul în deplasare

Cele mai recente modele LG Tab-Book 2 au fost construite pe baza succesului originalului Tab-Book LG, care a fost prima dată lansat la CES 2013. Utilizând Windows 8.1, ambele modele din seria Tab-Book sunt optimizate pentru un control tactil de 10 puncte şi oferă o tastatură ascunsă slide-out QWERTY sub un touchscreen de 11.6 inci. Cu o apăsare a unui buton de pe partea laterală a unităţii, tastatura alunecă uşor sub ecran pentru o acţiune imediată.

Modelul pilot al 11T740 Tab-Book 2 are doar 16.7 mm grosime, transformându-l in soluţia ideală pentru necesităţile consumatorului, ce îşi doreşte o portabilitate mai bună fără a face un compromis în ceea ce privește funcțiile. Având o greutate de doar 1.05 kilograme, dispozitivul unic include un ecran Full HD IPS de 11.6 inci pentru o luminozitate maximă de 400nit lumeni pentru o vizualizare usoară în aer liber. Perfect potrivită pentru divertisment on-the-go şi la locul de muncă, modelul 11T740 Tab-Book 2 implementează un procesor aflat la a patra generaţie Intel® Core™ i5 pentru a asigura performanţe remarcabile şi o experienţă de utilizare fără fir. Fratele mai mic a modelului 11T740, modelul 11T540 Tab-Book 2 este chiar mai uşor, de 930 gr. cu o grosime de doar 13.7mm.

 

LG Z940

 

LG AIO PC — Desktop puternic şi confortabil pentru divertisment multimedia

LG AIO PC de 27-inci are un ecran Full HD IPS de claritatea cristalului şi  utilizează sistemul de operare Windows 8.1. Perfect la domiciliu ca un televizor, monitor sau calculator personal, LG AIO PC poate trece cu uşurinţă de la computer la TV cu ajutorul telecomenzii incluse, fără a fi nevoie să fie repornit PC-ul. În ceea ce priveşte calculul şi grafica puterii de procesare, noul model conține un procesor Intel ® Core ™ şi o placă grafică NVIDIA GeForce GT de 740m. Mai mult, funcția picture-in-picture (PIP) face posibilă vizionarea TV şi utilizarea Internetului în acelaşi timp. LG AIO PC este echipat cu o mufă HDMI pentru a se conecta la player-ul Blu-ray, bara de sunet sau orice altă componentă de home entertainment.

HR
HR
Ajouter un commentaire