Audio-Video Cinema 3D Smart TV

OLED-TV-55EM960

LG Electronics deschide o noua era a televizoarelor odata cu prezentarea celui mai mare si subtire televizor OLED de 55 inch din intreaga lume, in cadrul renumitului salon Salle des Etoiles din Monaco. In fata unei audiente de 400 de reprezentanti, jurnalisti si a oaspetului special Sebastian Vettel, campion F1, oficialii LG au promis sa dezvaluie cel mai avansat televizor OLED comercial de pe piata si sa fie prima companie care va aduce aceste televizoare consumatorilor europeni in a doua jumatate a anului.

„De-a lungul istoriei televizoarelor, au existat putine inovatii cu un impact asa de puternic precum al viitoarelor televizoare OLED”, a afirmat Havis Kwon, Presedinte si CEO al LG Home Entertainment Company. „Spunem CEL MAI MODERN ECRAN pentru ca gama LG de televizoare OLED se afla cu adevarat deasupra tuturor asteptarilor si imaginatiei oricui, avand o calitate a imaginilor intransigenta si un design foarte frumos. In acest an planuim ca OLED sa devina sinonim cu LG.”

Tehnologia WRGB folosita de televizoarele OLED este un rezultat a ani intregi de cercetare si dezvoltare in cadrul LG, compania care lansa in premiera mondiala in 2009 primul televizor comercializat OLED de 15 inch. Tehnologia LG 4 Colour Pixel se bazeaza pe un sub-pixel alb pentru a perfectiona capacitatea culorilor. Functia Colour Refiner imbunatateste imaginea, rezultand imagini foarte vibrante, naturale si confortabile pentru ochiul uman. Ecranul faciliteaza o experienta de vizionare perfecta, fara distorsiuni sau pierderi de contrast, indiferent de luminozitatea ambientului sau de unghiul de vizibilitate.

OLED-Tech-vs-600x254

Spre deosebire de ecranele LCD sau LED care necesita sursa de iluminare din fundal, televizoarele OLED genereaza propria lor lumina. Mai mult, utilizand materiale compozite pe baza de fibra de carbon (CFRP) pentru exterior, inginerii LG au reusit sa creeze un produs final cu o grosime de numai 4 mm si greutate de numai 10 kg. Astfel s-a nascut filozofia de design Paper Slim. Mai mult, gama de televizoare OLED a LG combina tehnologia de varf LG CINEMA 3D cu funtionalitatile Smart TV, creand cea mai capivanta si cuprinzatoare experienta de home entertainment existenta pe piata in prezent.

Alaturi de televizoarele OLED, LG a introdus si cea mai recenta linie de televizoare premium pentru piata europeana. Variind de la televizoare CINEMA 3D Smart TV cu CINEMA SCREEN Design pana la televizoare Ultra Definition (UD) 3D TV, linia LG de televizoare din acest an este cea mai agresiva in termeni de tehnologie si design, consolidand imaginea premium a LG.

LG-OledTV-Specs

Tehnologia LG OLED TV reprezinta unul dintre cele mai mari salturi tehnologice. Ecranul nu poate fi asemanat cu nimic cunoscut: 55 inch si numai 4 mm grosime. Simplu, este deasupra oricarei asteptari si deasupra imaginatiei oricui.
Mai multe detalii despre 55EM960V le gasiti pe website – ul nostru.

HR
HR
Ajouter un commentaire