Audio-Video Events

JAN_28_2013_ISE_20131

LG Electronics a prezentat o noua gama de produse in cadrul celui mai mare targ global pentru echipamente audio video si sisteme integrate – Integrated Systems Europe (ISE) 2013, ce a avut loc in Amsterdam la sfarsitul lunii ianuarie. Astfel, sub egida “puternic si profesional” , prezentarea LG a inceput in forta, cu primul display transparent din lume cu o dimensiune de 84 inch, rezolutie UltraHD Multi-Touch plus Smart Mirror.

Monitoare 3D impresionante

Vizitatorii standului LG au fost intampinati de catre cele 49 de displayuri de 55 de inch, o creatie unica numita 3D Video Wall. Multumita marginilor de doar 5.3mm, imaginea devine una impresionanta, deoarece lasa impresia unui monitor gigantic. Demonstratia LG a inclus si o prezentare creativa asupra modului de folosire a acestor monitoare si cum pot fi implementate in mediul ambiant, parcuri si show-uri auto si nu numai. Display-urile de acest tip sunt ideale pentru audiente mari, in mare parte multumita tehnologiei FPR (Film Patterned Retarder) , care implica ochelari ieftini, incredibil de usori, fara baterii si foarte economici.

Ecrane luminoase, perfect pentru exterior

Spre deosebire de televizoarele clasice, panourile informative exterioare trebuie sa fie vizibile in orice lumina sau conditii atmosferice. Avand o luminozitate de 2,000 nits, modelul LG WX50MF IPS este solutia perfecta pentru publicitatea exterioara. Ca si comparatie, panourile informative concurente au o luminozitate de 1500 nits si se defecteaza la 85°C, in timp ce modelul WX50MF rezista pana la 110°C. Alte caracteristici sunt reprezentate de catre unghiul de vizionare wide, cu zero distorsiuni si functii precum Local dimming si Smart Energy Saving.

Cel mai mare panou informativ exterior UltraHD

Modelul LG 84WS70 este cel mai mare panou informativ exteruior din lume, cu o rezolutie de 4 ori mai mare (3840 x 2160 pixeli) decat monitoarele obisnuite iar in cadrul ISE 2013, LG a demonstrat capacitatile versiunii multi-touch folosind Google Maps si modul Street View. In plus, modelul 84WT70 este ideal pentru muzee, galeri de arta, spatii publice si magazine. Prezentarea LG a continuat cu modelul 47TS50MF, un display transparent indicat pentru automatele de vanzari, unde poate prezenta imagini ale produsului si videoclipuri promotionale. La final, display-ul LG 29WR30 a demonstrat potentialul unui display cu aspect ratio de 21:9, ce poate fi folosit ca un banner virtual in cadrul statiilor de autobuz, salilor de cinema, teatru si restaurant.

HR
HR
Ajouter un commentaire