Audio-Video

 

2

Cel mai recent video al artistului pune in centrul procesului creativ noul monitor UltraWide IPS 21:9 . 

Derek Vincent Smith aka Pretty Lights, în parteneriat cu LG, a creat un videoclip pentru cea mai recenta melodie a sa, Around the Block, ce poate fi vizionat aici.

Videoclipul prezinta monitoarele LG IPS 21:9 UltraWide, ce completeaza perfect viziunea muzicala a lui Smith si procesul de mixare cu ecrane cinematografice expansive si un multitasking perfect.

“Suntem foarte multumiti de videoclipul Pretty Lights, care prezinta perfect exceptionala functionalitate multitasking a monitoarelor noastre” a declarat Il-geun Kwon, vicepresedintele departamentului de Business IT al LG Electronics. “Bine adaptat nevoilor artistilor, inginerilor de sunet si producatorilor, monitorul UltraWide are dimensiunile potrivite pentru a afisa software-urile de mixaj, instrumentele de editare, fisierele multimedia si un browser, toate derulate in acelasi timp”.

Videoclipul aduce la viata viziunea artistica a lui Derek Smith tocmai prin utilizarea monitoarelor LG UltraWide. Conceptul din spatele videoclipului este simbioza dintre om si masina, sau, mai specific, cea dintre Smith si monitoarele UltraWide. Datorita ecranelor expansive si a caracteristicilor imbunatatite de multitasking, monitoarele devin solutia ideala pentru abordarea experimentala a lui Smith de a crea un videoclip.

“LG are un produs uimitor si am considerat ca cea mai eficienta metoda de a evidentia caracteristicile sale pentru consumatori a fost sa le aratam cum se foloseste intr-o situatie cu care ei s-ar identifica sau s-ar confrunta” a declarat Kevin McKeon, Chief Creative Officer la Strawberryfrog. “Pretty Lights este un maestru in domeniul sau si faptul ca l-am putut vedea creand muzica si facand multi-tasking pe acest monitor a fost cea mai inspirata metoda de a spune povestea produsului.”

Multitasking pentru imboldurile creative si muzicale

Monitorul UltraWide este un instrument excelent pentru mediul digital, ajutand artistii sa perfectioneze negative, realizand astfel viziunea lor creativă. Monitorul are 29 de inch, permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa lucreze in acelasi timp in  mai multe programe, facilitand mixarea, editarea si procesul de creatie. Intr-un  mod foarte convenabil, caracteristica 4-Screen Split imparte display-ul in 4 segmente ce pot fi aranjate intr-o varietate de configuratii utile, doar din cateva clickuri.

Mai mult decat atat, functia Dual Link-Up permite userilor sa conecteze simultan doua dispozitive separate – cum ar fi un mixer de sunet si un dispozitiv de inregistrare – la monitorul UltraWide. Piesa “Around the Block” va fi lansata pe albumul A color Map of the Sun, iar fanii Pretty Lights pot comanda in avans melodia pe cd, vinyl sau in format digital de pe site-ul official al acestuia.

 

 

 

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire