Audio-Video

 

Serviciul LG Cloud sincronizează conţinutul pe diverse platforme media şi oferă funcţionalităţi de streaming

LG Electronics ( LG) , care a lansat deja LG Cloud în Statele Unite, Coreea de Sud şi Rusia anul trecut, va face disponibil serviciul în peste 40 de ţări, incluzând regiuni din Europa, Asia şi America Latină până la sfârşitul lunii viitoare. LG Cloud permite conexiunile de tip streaming către televizoarele LG CINEMA 3D SMART, precum şi sincronizarea automată a conţinutului între Pc-uri, smartphone-uri şi televizoare.

“LG Cloud elimina procesele de descărcare sau transfer manual al conţinutului între diverse dispozitive multimedia”, a declarat Richard Choi, vicepreşedintele Smart Business Center al LG Electronics. “Consumatorii din zilele noastre nu mai sunt “loiali” unui singur tip de ecran. Aceştia schimba constant mediile de redare a conţinutului, de la televizoare, la PC-uri, la smartphone-uri. Ţine de noi să îi ajutăm să obţină conţinutul dorit, ori de câte ori îl vor şi oriunde îl vor ei. LG este una din foarte puţinele companii care pot oferi integrarea conţinutului pe atât de multe produse.”

Aplicaţia LG Cloud oferă acces la videoclipuri, fotografii şi muzica odată ce acestea sunt încărcate în contul utilizatorului. Disponibilă în Google Play Store sau în LG Smart World Store, aplicaţia este compatibilă cu televizoarele LG CINEMA 3D SMART, PC-uri şi smarthphone-uri cu sisteme de operare Android. După un proces de instalare rapid, utilizatorii pot începe să vizualizeze online, gratuit, până la 5GB de conţinut, direct pe televizoarele Smart CINEMA 3D, fără a fi nevoie să descarce mai întâi fişierele pe un dispozitiv de stocare. Fişierele multimedia pot fi salvate în LG Cloud, eliberând astfel gigabytes de spaţiu, de pe smartphoneurile şi PC-urile deja supraîncărcate de conţinut.

LG Cloud este, de asemenea, capabil de a transcoda şi stabili conexiuni de tip streaming cu telefoanele mobile prin N-Screen. Mai mult, serviciul are chiar o funcţie de “resume”, valabilă pentru toate produsele pe care se doreşte vizualizarea conţinutului. De exemplu, dacă o piesă este întreruptă prin simpla funcţie “Pause”, LG Cloud va continua redarea acesteia din exact acelaşi moment pe un televizor LG Smart.

LG Cloud permite membrilor să stocheze cu uşurinţă conţinutul în contul lor personal, conectarea fiind extrem de rapidă şi uşoară, mulţumită sistemului automat de conectare Single Sign On ( SSO ) , care este capabil să recunoască ambele id-uri ale utilizatorului, cel pentru televizoarele LG Smart şi cel pentru LG Cloud.

HR
HR
Ajouter un commentaire