Audio-Video Home Theater

Cei care instaleaza un sistem home theater pentru prima data, oriunde in casa, spun ca este o experienta unica. O experienta care-ti “deschide ochii”, cu alte cuvinte.

Nimic nu te pregateste pentru sunetele ambientale care parca plutesc in spatele tau, nu ai de unde sa stii ca motocicleta care tocmai a trecut prin cadru avea sa opreasca pentru cateva secunde in spatele tau. De fapt, de asta te-ai si intors. Sa vezi daca intr-adevar era acolo.

Reactiile sunt normale, deoarece, de-a lungul timpului, ne-am obisnuit cu sunetul unidirectional al televizorului, astfel incat nu stim la ce sa ne asteptam cand avem de-a face cu sunete care apar parca de nicaieri. Chiar si cele mai noi modele de televizoare aflate pe piata in momentul de fata nu pot concura cu un sistem home theater 5.1, in ciuda cifrei impresionante din dreptul wattilor. In primul rand, din cauza profunzimii sporite a sunetului. Nu degeaba se spune ca un sistem home theater reprezinta o revolutie in sine, pentru cei pasionati de filme sau sporturi. Ganditi-va ca sunteti in tribune si auziti in spate galeria sau niste persoane susotind, la film.

Sistem-LG-Home-Theater

Si aici intra in scena sistemul home theater 9.1 LG CINEMA 3D SOUND Blu-ray™ HX906TX .

In primul rand, LG HX906TX este un sistem 9.1. Diferentele din structura sunetului, fata de un sistem 5.1, incep cu cele 4 difuzoare 3D, amplasate in partea superioara a boxelor, ce propaga sunetul vertical. Mai mult, reflectorul 360° aflat in interiorul difuzoarelor 3D emite sunetul in mod uniform in camera si creeaza, in acelasi timp, o noua dimensiune sonora.

LG-Cinema-3D-Sound

O explicatie grafica a sistemului home theater LG HX906TX. Imaginati-va calitatea si dimensiunea sunetului.

Ca exemplu, ganditi-va la un elicopter care trece pe deasupra voastra. Cu un sistem 5.1, sunetul urmeaza sa fie reprodus cu ajutorul difuzorului din spate sau folosind difuzoarele laterale. Altfel stau lucrurile cand vorbim despre sistemul 9.1 LG HX906TX si sunetul 3D generat vertical – noua dimensiune sonora poarta amprenta tehnologiei DSP, la care LG a mai adaugat Sound Field Expansion si un nelipsit 3D Sound Analyzer. Astfel, tehnologia Sound Field Expansion va emite sunetul in regim 3D in toata incaperea, in timp ce, in coltul opus, 3D Sound Analyzer scoate in evidenta pana si cele mai mici detalii.

Sistemul a fost testat recent de catre o echipa LG si un numar restrans de jurnalisti rusi. Comentariile nu s-au lasat asteptate: Alexsey Korneev, editor al revistei STUFF, declara: “Home Theater? Nu, sistemul LG este mult mai mult decat atat. LG a reusit sa creeze o noua dimensiune pentru cuvantul “entertainment.”

Cinema-3D-Sound

Nu in ultimul rand, sistemul CINEMA 3D SOUND Blu-ray™ Home Theater are un design modern si ese compatibil cu majoritatea functiilor televizoarelor si dispozitivelor Smart TV. Daca aveti un iPhone sau un iPod, puteti descarca gratuit o aplicatie ce va transforma dispozitivul Apple intr-o telecomanda universala pentru sistemul LG. De asemenea, puteti sa dati share la orice tip de continut media prin DNLA sau Wi-Fi Direct™. Pe data viitoare!

HR
HR
Ajouter un commentaire