Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-47LM960V SmartTV

“Nu este ieftin, dar este formidabil: LG 47LM960V ofera o calitate a imaginii si a sunetului desavarsite, alaturi de functiile performantului sistem SmartTV”, concluzioneaza specialistii Cnet, dupa ce au testat televizorul LG 47LM960V.

Printre atuurile acestui televizor se numara contrastul si profunzimea tonurilor de negru, culorile calde, performantele 3D extraordinare si functiile inovatoare SmartTV.

Despre interfata SmartTV

Desi la inceput li s-a parut putin complicata, redactorii CNet s-au obisinuit rapid cu interfata LG SmartTV, intelegand logica din spatele acesteia si modalitatile prin care pot fi accesate functionalitatile implementate. Unul dintre tool-urile foarte apreciate a fost Picture Wizard II, care permite setarea calitatii optime a imaginii televizorului, printr-o serie de pasi simpli de urmat. Aprecierile se indreapta si spre telecomanda televizorului, care este mult mai rapida si mai simplu de utilizat decat una clasica.

Televizorul iese din nou in evidenta prin browserul cu suport full-Flash, spre deosebire de majoritatea celorlalte produse asemanatoare disponibile pe piata.

Cei care au testat televizorul au fost impresionati de performanta 3D, observand ca ochelarii pasivi sunt un deal extraordinar pentru familii interesate de continut multimedia. Televizorul analizat este atractiv din toate punctele de vedere: arata incredibil de bine, cu rama sa aproape invizibila, are o calitate extraordinara a imaginii, fie ea 2D sau 3D, se descurca foarte bine pe partea audio, iar functiile SmartTV vin sa incheie aceasta pleiada de calitati.

In cadrul recenziei, veti afla detalii despre sistemul audio, calitatea imaginii, designul si elementele de conectivitate ale televizorului.

Va invitam sa cititi recenzia completa a televizorului (pe cnet.com). Prezentarea completa a specificatiilor este disponibila pe LG.com, iar magazinele unde este disponibil produsul le puteti vedea pe Price.ro

HR
HR
Ajouter un commentaire