Audio-Video

LG_SmartTV

Un smartphone în mâinile unui copil este o lume în miniatură, iar lucrurile pe care le trecem cu vederea când vine vorba de telefonul personal înseamnă mult mai mult pentru un copil si, în acelasi timp, îl vor ajuta să îsi contureze personalitatea. Husa telefonului, wallpaperul, muzica pe care o are în playlist si, mai ales, aplicatiile instalate au cel putin câte o poveste de spus. Iar cele mai multe povesti asteaptă să fie descoperite în App Market. Iar cum ecranul smartphone-ului este prea mic pentru distractia întregii familii, de ce să nu mutăm toate aplicatiile pe o diagonală potrivită tuturor?

În App Marketul LG CINEMA 3D veti găsi sute de aplicatii, fie că este vorba de jocuri, filme, sport, muzică, fashion sau stiri. De exemplu, HomeCast, o aplicatie care este de fapt un agregator de podcasturi si clipuri online face furori în Statele Unite în acest moment. De asemenea, aplicatiile pot fi educationale: spre exemplu CNN Student News vorbeste limba adolescentilor din toată lumea, iar Discovery News îti spune totul despre cele mai noi descoperiri din domeniul tehnologiei, stiintelor exacte si multe altele.

YouTube Preview Image

Alt avantaj al tehnologiei LG CINEMA 3D Smart TV este continutul, iar prin intermediul LG App Store veti avea acces la videoclipuri si filme în format HD, printre multe altele. Tot ceea ce trebuie să faceti este să găsiti filmul potrivit pentru o seară în familie si să îl descărcati. Si dacă nici asta nu vă convinge, accesati tabul Youtube si veti avea cele mai vizualizate clipuri de pe internet într-o fractiune de secundă. Nu oricum, ci în 3D :)

HR
HR
Ajouter un commentaire