Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG TV

Te gandesti sa organizezi un party? Sa fii gazda unei petreceri nu este intotdeauna o sarcina usoara – vrei ca toti sa se simta bine, in timp ce tu le servesti mancarea si le umpli paharele. Cum te poti asigura ca nimeni nu va regreta ca ti-a acceptat invitatia? Ei bine, iata secretul: un singur televizor poate inlocui toata planificarea complicata a unui party, fiind potrivit pentru orice tip de invitat. Asadar, spune-ne ce tip de party si noi iti spunem cum te ajuta LG Cinema 3D Smart TV! :)

1. Cu Popcorn si Cola, casa ta devine noul Hollywood!

Primavara, vara, toamna sau iarna – oricand este un moment potrivit pentru un film alaturi de cei dragi. Trage draperiile, inchideti telefoanele, asezati-va confortabil in fotolii si show-ul incepe! Fie ca ai un film pe DVD sau BluRay, fie ca accesezi 3D World din Ecranul de baza, poti descarca in timp record filme 3D. Spre exemplu, o comedie romantica alaturi de o persoana speciala sau un film de actiune alaturi de prietenii tai. Vei fi surprins de calitatea 3D, atat la nivel vizual, cat si auditiv.

Cand vreti sa luati o pauza, incearca K-pop Zone, unde vei regasi concerte pe care le veti indragi cu siguranta!

KPop-TV

2. Divertisment pentru intreaga familie

Daca ai copii, stii cat de dificil poate fi sa intretii un party cand copiii sunt prin zona. Asadar… cum ii poti aduna pe toti, pentru o dupa-amiaza formidabila? Solutia este simpla: Magic Remote.

Foloseste acest device inovator ca un instrument pentru jocuri, astfel incat, in timp ce adultii vorbesc despre viata de zi cu zi, copiii vor petrece ore intregi cu jocurile din LG Cinema 3D Smart TV. Vor alege jocurile preferate navigand prin interfata intuitiva si vor descoperi un alt fel de divertisment, in fata televizorului. Asa-i ca e incredibil? :)

Poti incepe prin a descarca o serie de jocuri – spre exemplu, Angry Duckling, unul dintre cele mai populare! ;)

3. Jocuri pentru cei mari, la dispozitia ta!

Un party ce implica jocuri de competitie nu numai ca trezeste interesul tuturor, dar poate lega noi prietenii.

LG Cinema 3D Smart TV este perfect pentru un turneu de gaming in casa ta: cu ajutorul tehnologiei Dual Play, te vei putea juca multi-player pe un singur televizor, in format 3D.

DualPlay

Te-am convins ca LG Cinema 3D Smart TV iti ofera resurse complete pentru un party de zile mari? Life’s Good! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire