Așa cum sugerează și numele, televizorul LG CINEMA 3D Smart reprezintă experiența unei imagini cinematice de calitate. Dacă nu ai încercat-o încă, ratezi una dintre cele mai plăcute experiențe de vizualizare din toate timpurile. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, deja există un număr copleșitor de recenzii încurajatoare, care își scot pălăria la propriu în fața calității superioare a imaginii.

Dacă te întrebi ce e cu toată agitația asta în jurul calitații imaginii, atunci fă cunoștință cu cei Trei Eroi Fantastici – IPS, NANO FULL LED, FPR 3D Panel – care împreună aduc mult invidiata calitate a imaginii devenită semnătură LG peste tot în lume.

LCHECCCSM6

IPS – Mai real de atât nu se poate 

Indiscutabil, culoarea este un element cheie atunci când evaluezi calitatea imaginii. Pe măsură ce ecranele devin mai mari și mai late și o dată cu adăugarea funcției 3D, imaginile mișcate imprecise sau impunerea unui anumit unghi de vizionare reprezintă o adevărată problemă atunci când iei în considerare vizionarea pe un astfel de televizor. Deci, atunci când vine vorba de o reproducere consistentă a culorii, independent de unghiul de vizionare, tehnologia proprietate LG de afișare și de activare a unui unghi larg de vizionare IPS (In-Plane Switching) este exact acolo unde trebuie. Mai exact, te poți uita la un ecran din diverse unghiuri, stând întins pe pat sau chiar în picioare și nu vei vedea nicio diferență a culorii sau a contrastului, ca și cum ecranul s-ar mișca o dată cu privirea ta. Aceeași consistență este demonstrată și în cazul imitației culorilor care arată exact ca obiectul real. La toate astea, adaugă schimbarea lină de culoare și indiferent că te joci, te uiți la un film sau navighezi pe web, vei vedea că imaginile sunt la fel de clare și exacte. Pe scurt, redarea culorii reale nu ar putea descrie mai bine ceea ce poate oferi IPS iar performanța sa câștigă un binemeritat titlu de super-erou al calității imaginii.

NANO FULL LED – O lumină cu totul nouă

Ai observat că obiectele pot arăta mai luminate și mai clare în funcție de unghiul din care vine lumina? Ei bine, display-urile LED-backlit au fost dezvoltate ținând cont de acest concept astfel încât imaginile arătate pe televizor să fie mai luminate și mai bine definite. Deloc surprinzător, LG a dus lucrurile un pas mai în față definind tehnologia și redefinind termenul de claritate prin control total al luminozității în fiecare centimentru al ecranului de televizor. Dacă te gândești la experiența HD fără compromis oferită de LG NANO FULL LED atât pentru 2D cât și 3D, îți dai seama că acest detaliu poate influența mult o alegere. Tehnologia supremă LG de iluminare NANO permite o adâncime și un contrast al culorilor din care rezultă o calitate a imaginii  atât de realistică încât imaginile par a juca peste tot în fața ta și în jurul tău. Indiferent că redă 2D sau 3D, NANO FULL LED ridică standardele atunci când vine vorba de vizualizare TV.

FPR 3D Panel – O priveliște plăcută

Dacă ai fost interesat de 3D dar ai ezitat datorită inconfortului fizic asociat cu vizualizarea 3D, atunci poți să-ți iei adio de la griji. LG ți-a citit gândurile, iar cel de-al treilea erou al calității imaginii este tehnologia 3D de ultimă generație FPR (Film Patterned Retarder), care se adresează în primul rând problemelor ca imagini pâlpâitoare și amețeala cauzată de acestea, oferind un mediu de vizionare Full HD mai luminat și cu o rată de actualizare mai rapidă decât cea din tehnologia Shutter Glass 3D. Fiind avizată ca ‘fără pâlpâiri’, afișarea LG 3D FPR elimină aceste mișcări ale imaginilor și trecerile bruște, principalele cauze ale durerilor de cap și amețelilor precum și a pierderii semnificative din calitate. Pentru a face vizualizarea 3D și mai confortabilă și mai convenientă, LG a aplicat aceeași tehnologie FPR și ochelarilor 3D, care nu doar previn deformarea imaginii ci și cântăresc mai puțin decât ochelarii 3D SG. Tehnologia 3D FPR este în mod clar un super-erou ce aduce o priveliște minune.

În concluzie, ce părere ai? Nouă ne place. Criticilor le place. Ești gata să ni te alături și să te bucuri de toate posibilitățile aduse de experiența LG’s CINEMA 3D Smart TV ?

HR
HR
Ajouter un commentaire