Events

Cinema-LGLG Electronics, in parteneriat cu ForumFilm, invita bloggerii la premiera celui mai asteptat film 3D al anului, Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi.

Invitatii vor asista totodata la evenimentul de lansare a campaniei Viata in 3D, in cadrul careia participa patru dintre cei mai populari bloggeri romani (Cristi Manafu, Victor Kapra, Costin Cocioaba si Dan Dragomir), alaturi de non-conformistul Vlad Craioveanu:

YouTube Preview Image

CinemaLG este un eveniment periodic dedicat bloggerilor, in cadrul caruia sunt prezentate in avanpremiera cele mai asteptate filme 3D si cele mai noi tehnologii LG (precum tehnologia LG Cinema 3D). Primele doua editii au prezentat filmele Transformers si Avatar.

Castiga o invitatie de doua persoane la avanpremiera Piratii din Caraibe!

Scrie pe blogul tau (cu link spre acest post) sau trimite un comentariu la acest mesaj, in care ne spui despre ce crezi ca va fi vorba in campania Viata in 3D.

Cel mai interesant mesaj castiga o invitatie de doua persoane la avanpremiera 3D a filmului “Piratii din Caraibe” – miercuri, 18 mai, ora 19:30 (Cinema City, Sun Plaza). Locurile le veti putea rezerva pe CinemaLG.ro, desigur :)

Mult succes! ;)

Later Edit: Castigatorul este Andrei Dumitrescu, felicitari! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire