Audio-Video Events

Televizorul LG Cinema 3D a fost vedeta pentru o luna in redactiile Jurnalul National, Playboy, Ziarul Financiar si FHM.

In fiecare dintre cele patru redactii, LG Cinema 3D a fost amplasat intr-un decor de cinematograf: scaune VIP, popcorn si, bineinteles, filme in format 2D si 3D. Astfel, fiecare membru al redactiilor participante a putut experimenta cea mai avansata tehnologie 3D care ofera avantaje substantiale fata de televizoarele 3D conventionale: prima imagine 3D ce nu oboseste ochii, ochelari speciali extrem de confortabili, o imagine mai luminoasa si un unghi de vizualizare mai mare, conversie 2D in 3D la o calitate superioara.

Cinema-3D in redactii

LG a provocat redactiile la o competitie avand ca premiu televizorul Cinema 3D in redactie. Redactia care activa cei mai multi membri sa experimenteze Cinema 3D si sa isi spuna parerea despre tehnologia 3D primea titlul de castigator.

In final, redactia Jurnalul National a fost desemnata castigatoare, fiind redactia cu cei mai multi membri care au completat corect formularele de competitie. In plus, unul dintre redactori (ales prin tragere la sorti din cadrul Jurnalul National) a primit si el un televizor LG.

LG Cinema 3D multumeste celor patru redactii pentru implicarea in experienta 3D si felicita echipa de la Jurnalul National pentru premiile obtinute! ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire