Audio-Video

eisa

LG Electronics a castiga doua importante premii EISA (Asociatia Europeana de Sunet si Imagine) pentru doua dintre produsele HomeTheater 3D care, in opinia specialistilor, “se complementeaza unul pe altul, pentru a crea o combinatie imbatabila”. Cele doua produse castigatoare sunt televizorul LG Cinema 3D LW650S si sistemul BluRay 3D SoundBar HLX56S.

Seria de televizoare LG Cinema 3D LW650S

LG-Cinema3D-42LW650S

Televizoarele LG Cinema 3D ofera o calitate a imaginii de exceptie, de care va puteti bucura in propria locuinta, alaturi de prieteni si familie. Seria LW650S TV ofera cea mai confortabila experienta de vizionare, datorita ochelarilor 3D confortabili si usori. Va puteti bucura de urmatoarea generatie 3D TV de la LG, cu certificare flickr-free, fara suprapuneri de imagine, fara fluctuatii ale imaginii. Aflati detalii despre tehnologia LG Cinema 3D si despre seria de televizoare LW650S.

HomeTheater LG HLX56S

LG-HLX56S

Cea mai confortabila experienta 3D este acum posibila datorita Player-ului 3D Blu-ray™ de la LG. Datorita tehnologiei 3D avansate, LG ofera o experienta de vizualizare 3D intensa cu o imagine mai luminoasa si mai clara, fara nicio blurare si un sunet 3D mai realist. Aflati detalii despre HomeTheater LG HXL56S.

Accesati prezentarea premiilor LG pe siteul EISA

42LW650S

HR
HR
Ajouter un commentaire