Datorită imaginilor de calitate superioară, uimitor de clare și a difuzorului glisant cu design inteligent, noile televizoare LG ULTRA HD reprezintă soluția perfectă pentru Home Entertainment 

UHDTV LA970V

LG România aduce pe piața locală noile modele de 55 și 65 de inci din seria ULTRA HD TV (ambele cu numărul de model LA 9700), mărindu-și astfel impresionanta gamă de televizoare de nouă generație. Cu toate că noile modele sunt mai mici decât modelul original de 84 inci, ele sunt capabile să ofere aceeași calitate impresionantă a imaginii, același contrast excepțional și aceeași experiență captivantă de vizionare. În afară de imaginile hipnotizante ULTRA HD, modele de 55 și 65 de inci mai sunt dotate cu un sistem audio puternic și un design captivant, întregind astfel o experiență home entertainment irezistibilă.

 

Imagini ULTRA HD, calitate de neegalat

Televizoarele LG ULTRA HD de 55 si 65 de inci oferă 8.3 milioane de pixeli/ cadru. Noile model ating această rezoluție superioară datorită motorului LG Tru-ULTRA HD, care prelucrează orice format video și îl aduce cât mai aproape de calitatea ULTRA HD. Fiind optimizat cu algoritmul Super Resolution al companiei, motorul Tru-ULTRA HD maximizează claritatea imaginii, îmbunătățește finisajele și elimină orice încețoșare cauzată de procesul de mărire a rezoluției.

Mai mult, LG a adăugat noilor modele tehnologia de iluminare Nano FULL LED Backlight. Ca rezultat, controlul asupra iluminării este îmbunătățit și garantează un contrast de excepție și luminozitate constantă pe întreaga suprafață a ecranului. Modelele LA9700 folosesc display-uri IPS, care oferă culoare și un unghi de vedere larg de 178 de grade. Utilizatorii se pot uita la televizorul ULTRA HD LG din aproape orice unghi al camerei, fără distorsionarea culorilor și fără să piardă detalii vizuale.

Mulțumită rezoluției razor-sharp, cele două modele noi produc imagini 3D uimitoare. Iar datorită tehnologiei FPR 3D LG, utilizatorul se poate bucura de o experiență de vizionare perfectă și prin ochelarii 3D care sunt incredibil de ușori și de confortabili.

 

Difuzor glisant și design atractiv

LG completează tehnologia superioară ULTRA HD cu un sistem audio captivant. Ambele modele sunt dotate cu sisteme de sunet  de 4.1 canale și 50 W și cu difuzor glisant. Această bară de sunet inteligent concepută conține 4 difuzoare orientate în față, care trimit sunetul în toată camera, redând excelent atât frecvențele joase cât și cele înalte. Poziționat sub ecran, un subwoofer puternic asigură performanța excepțională a linie de bas. Elegantul difuzor glisant poate fi programat să rămână permanent în aceeași poziție: extins sau ascuns. Alternativ, poate fi setat să gliseze ușor în afară atunci când televizorul se deschide și să se retragă sub televizor atunci când acesta este închis.

Televizoarele LG Ultra HD reprezintă încorporarea unui design funcțional și în același timp stilat. Noile modele oferă estetica subtilă și marginile subțiri a design-ului de ecran LG CINEMA, mărind astfel senzația de înglobare a utilizatorului în imaginile vizualizate. Un suport de crom discret completează înfățișarea minimalistă a televizoarelor LG de nouă generație.

 

De preferat, Smart TV

Platforma LG Smart TV oferă un design prietenos, acces la o colecție de aplicații în continuă creștere și servicii de conținut peste tot în lume. Între timp, Magic Remote oferă recunoașterea limbajului nativ și opțiuni de control prin gesturi fâcând mult mai ușoare navigările prin meniu, căutările de conținut și aplicațiile de jocuri. Platforma LG Smart TV încorporează de altfel și un serviciu numit Now On, care poate recomanda conținut în funcție de obiceiurile de vizionare ale utilizatorului. În plus, televizoarele ULTRA HD sunt dotate cu opțiuni excelente de conectivitate wireless, cum ar fi WiDi și Miracast pentru screen mirroring și serviciul NFC de la LG – Tag On, perfect pentru conectarea dispozitivelor între ele.

 

HR
HR
Ajouter un commentaire