Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Gamescom-LG-1

Gamescom 2012 este cel mai mare eveniment de jocuri video din lume, tinut in fiecare an in Germania. Cu peste 275,000 de vizitatori si 550 de expozanti , poti simti energia si entuziasmul cum pluteste in aer.

Numeroase companii s-au adunat la Gamescom pentru a-si expune produsele, de la jocuri video care nu au aparut inca pe rafturile magazinelor pana la telecomenzi de detectare a miscarii si multe altele. In plus cativa vizitatori chiar au inceput sa se imbrace precum personajele lor preferate din jocuri.
Unele dintre cele mai populare exponate sunt produsele LG, unde compania si-a prezentat cele mai avansate monitoare IPS, care au fost hit-uri majore cu jucatori amatori si profesionisti deopotriva, precum si gazduirea de evenimente unice ca “experienta” pentru vizitatori.

Va invitam acum la un tur in interiorul standului de la Gamescom LG!

Cabina LG – Gamescom
Mulțimea care intra pentru a vedea expoziția LG este destul de masiva, dupa cum puteți vedea! Dar nu va faceti griji – se misca repede pentru ca LG a avut o grija deosebita sa organizeze standul sau intr-o maniera eficienta si prietenoasa pentru vizitatori.

Gamescom-LG-2

Scena principala
Pe scena principala LG Incredible Miracle (IM), echipa profesionista de joc in echipa Starcraft 2 sponsorizata de catre LG a gazduit un meci special pentru fanii incantati. Cum meciul a luat sfarsit, fanii sunt acum aliniati pentru a-i intalni pe membrii echipei de IM, inclusiv Jung Hyun Jong (aka “MVP”) și Jae Duk Im (aka “Nestea”) si de a lua totul de la jocurile lor video preferate: de la capacele de baseball si pana la T-shirt semnate.

Gamescom-LG-3

Aici se afla Jung Hyun Jong (aka “MVP”), jucatorul aclamat al echipei LG IM și, de asemenea, caștigator al turneului de jocuri Intel Extreme Masters (IEM) ce a avut loc la Gamescom:
Buna ziua din Germania, cititorilor LGblog! Gamescom a fost incredibil in acest an, și sprijinul LG a fost ca de obicei extraordinar. Dupa cum stiti, eu sunt un mare fan al avansatelor monitoare LG IPS, care sunt fantastice pentru jocuri si pe care le-am folosit personal pentru a ma initia. Aici, eu incurajez pe toata lumea sa viziteze standul LG si sa le verifice!

Trecand de scena principala, LG a montat Game Zone și Family Zone, unde vizitatorii de toate varstele pot experimenta si pot plonja in lumea jocurilor faimoase cu produse LG.

In zona de joc, monitoare IPS de care a vorbit Jung Hyun Jong sunt in expozitie incluzand IPS277L și DM2752D, generand un mare interes din partea expertilor si entuziastilor de jocuri video de la Gamescom. Dupa ce i-au auzit pe unii dintre cei mai buni jucatori laudand generosi monitoarele IPS , vizitatorii sunt nerabdatori sa le experimenteze primii.

La ieșirea din Game Zone, suntem fortati sa stam langa un grup de jucatori care spun ca au fost aici de cateva ore.
Mergand spre Family Zone, vizitatorii se pot bucura de jocuri de consola pe CINEMA 3D LG Smart TV, inclusiv 55LM860, 55LM950 și 72LM950. Zona a fost de fapt setata sa semene cu o camera moderna de zi , care permite vizitatorilor sa joace jocuri ca si cum ar fi la ei acasa. Conceptul unic al zonei a adunat cozi lungi de adulti cat si de copii deopotriva.

Gamescom-LG-5

Caracteristica ce face ca televizoarele 3D de la LG sa fie asa grozave este ochelarii. In Family Zone (zona de familie) , un grup de vizitatori adolescenti continua sa strige despre cat de luminosi si de si de confortabil de purtat sunt ochelarii. Factorul de confort este deosebit de mare pentru jucatorii care se conecteaza timp de multe ore de joc , si pentru prietenii lor care se uita si ii incurajeaza.

De asemenea, este demonstrata aici tehnologia de conversie 2D-3D utilizata de LG Cinema 3D Smart TV. Tehnologia de conversie va permite sa luati orice conținut 2D si cu un simplu click pe un buton il converteste automat in 3D de inalta calitate. Multi mentioneaza faptul ca nu pot sa astepte pentru a converti marea lor colectie de jocuri 2D, si sa se bucure de ele in 3D.

Deci acum stiti! Vi s-a taiat respiratia, nu-i asa?
Daca nu ati putut ajunge in persoana anul acesta la Gamescom , speram ca va placut acest tur virtual si ati descoperit viitorul jocurilor video 3D, cu ajutorul tehnologiei avansate de la LG!

HR
HR
Ajouter un commentaire