Compania a fost recompensată cu cea mai prestigioasă recunoaştere în cadrul celei de-a 19-a ediţii a evenimentului anual Global Mobile Awards

3

 

LG Electronics (LG) a fost numită Cea mai Inovatoare Companie Producătoare de Dispozitive Mobile a Anului de către GSMA în cadrul Mobile World Congress 2014 care a avut loc în Barcelona, Spania. Premiul Global Mobile, sponsorizat de către Comitetul de Înmânare al premiilor GSMA, reprezentat de analişti şi specialişti în domeniu, este de departe cel mai prestigios şi autorizat premiu din industria telefoanelor mobile.

Suntem extrem de onoraţi de faptul că GSMA a ales compania LG, dintr-un număr foarte mare de companii valoroase ale industriei telefoniei mobile, sa ne acorde acest premiu. Inovaţia a fost cheia succesului pentru LG. Această recunoaştere, alături de premiul câştigat anul trecut reprezentat de Cel mai bun Smartphone al Anului 2013 la MWC, reprezintă dovada clară că munca noastră şi efortul depus sunt răsplătite.

La ediţia MWC din acest an, LG a lansat pe piaţă opt noi modele de smartphone-uri: G Pro 2, G Flex, G2 mini, Seria F şi SeriaIII L sub aceeaşi temă, „Atinge şi descoperă ziua de mâine” („Knock and Discover Tomorrow”). Standul LG de 1.261 metri2, este împărţit în trei zone – Atinge şi Creează (Knock and Create), Atinge şi Joacă-te (Knock and Play), Atinge şi Conectează-te(Knock and Connect) –care permite liderilor din industrie să experimenteze diferitele caracteristici ale celor mai noi dispozitive mobile pe care compania le prezintă la stand, ce include unica şi emblematica funcţie Knock CodeTM, printre alte caracteristici unice UX.

 

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.