Events Telefoane Mobile

LG_MWC2012_LTE_Voice-Blog

LG Electronics a demonstrat cu succes prima conversie voce-video din lume printr-o retea LTE, in cadrul Mobile World Congress (MWC) 2012. Demonstratia, realizata prin tehnologia proprie LG, permite utilizatorilor sa faca schimbul rapid in timpul convorbirilor telefonice intre modurile convorbire cu voce la calitate performanta si apel video la o rezolutie foarte buna. De asemenea, LG a facut si o demonstratie a unui serviciu de video sharing, care permite sharing in timp real pentru fisierele video printr-o retea LTE, chiar in timp ce acestea sunt filmate.

Procesul LG de conversie voce-video este in legatura cu profilul IP Multimedia Subsystem (IMS) pentru Serviciul de convorbiri video, un standard al industriei stabilit de GSMA pentru a reglementa distribuirea de date video si voce prin LTE. LG va lansa in acest an terminale smartphone pentru reteaua LTE, aliniate la Serviciul de convorbiri video.

In cadrul Mobile World Congress de anul trecut, LG a demonstrat cu succes convorbiri voce prin tehnologia LTE precum si apeluri video. Anterior introducerii pe piata a tehnologiei LTE, apelurile video la o rezolutie foarte buna nu erau posibile pe smartphone-uri, intrucat retelele 3G nu erau capabile sa permita o viteza mare a volumului de date pentru a asigura calitatea imaginilor video.

HR
HR
Ajouter un commentaire