Events

Lansarile LG Electronics in cadrul IFA 2012

Events | 12 September 2012Comments Off

Hallo! Va salutam din Berlin, unde editia din 2012 a targului IFA 2012 tocmai a luat sfarsit. In cele ce urmeaza va vom pune la curent cu noutatile LG prezentate in cadrul targului IT. Sa incepem turul!

LG World 3D

Primul lucru pe care il observi cand ajungi la standul LG este un display urias care iti ia pur si simplu rasuflarea. Odata trezit din reveria sectorului 3D Film Zone, primesti o pereche de ochelari 3D, numai buni pentru deliciile vizuale ce urmeaza.

LG-World-3D-2

LG OLED TV: cel mai mare ecran LED din lume
Prima oprire consemneaza cel mai mare display LED din lume si anume LG OLED TV, ce are o diagonala de 55 de inch. Calitatea imaginii este impresionanta, televizorul fiind dotat cu tehnologia W-RGB OLED, lucru care ajuta si forma, LG OLED TV avand o grosime de doar 4mm.


LG-OLED-TV

LG UDTV: Full HD, de 4 ori

Asa cum probabil ati auzit, seria de televizoare LG UDTV a intrat recent in productie. Am avut ocazia sa vedem de aproape Ultra Display-ul de 8 milioane de pixeli comprimati intr-o diagonala de 84 inch, care combina spectaculos rezolutia 4K (3840 x 2160),cu diverse artificii tehnologice, printre care amintim 3D Depth Control si 3D Sound Zooming. Credeti-ne pe cuvant, televizorul este incredibil iar directia tehnologica abordata de catre LG in ceea ce priveste noile displayuri produse nu poate decat sa ne bucure.

LG-UDTV

LG CINEMA 3D Smart TV: de la mic, la mediu si foarte mare

Urmatoarea oprire a fost la zona LG CINEMA 3D Smart TV. Multitudinea de Smart TV-uri variaza ca si pret in functie de diagonala, ideea de baza fiind aceea ca oricine poate avea un Smart TV momentan, preturile fiind foarte permisive comparativ cu cele ale televizoarelor OLED si UDTV.

LG-Cinema-3D-SmartTV

Jocurile 3D si conversia 2D-3D
Tot in aceeasi zona, LG a amenajat un stand special in cadrul caruia vizitatorii puteau sa joace cele mai noi jocuri 3D si sa aprofundeze tehnologia Dual Play, care elimina complet modul “split screen” . Lasand joaca la o parte, reactia generala a publicului a fost foarte pozitiva in ceea ce priveste inovatiile LG implementate in televizoarele Smart TV, lucru care se reflecta in lansarile LG UDTV si in noua generatie LG Smart TV.

2D-3D-Games

Smart Entertainment, sau cum sa experimentezi divertismentul
Iata-ne ajunsi in Smart Entertainment Zone, unde am experimentat putin cu continut premium Video on Demand. Serviciul a fost adaptat pietei locale, iar in general continutul variaza de la filme, la muzica, sport sau programe educative.
Conectare Smart cu un Smartphone – Smart Sharing

Zona Smart Sharing din cadrul standului subliniaza interconectivitatea aparatelor LG cu un LG Smart TV, lucru extrem de spectaculos si usor, totodata. Interfata este foarte user-friendly, iar sharingul se face aproape instantaneu. Mai mult, poti viziona pe smartphone orice ruleaza in acel moment pe TV si viceversa, iar o aplicatie integrata iti transforma smartphone-ul in telecomanda pentru Smart TV.

Smart-Sharing

Aceleasi date, alt device: LG Cloud
Unul dintre cele mai interesante subiecte din cadrul IFA 2012 a fost curiozitatea generala despre modurile in care vor aborda marii producatori sistemele de stocare de tip “cloud”. LG nu a intarziat sa impresioneze audienta cu zona LG Cloud, in care au fost discutate pe larg avantajele utilizarii datelor in Cloud si sharingul acestora, care poate fi facut concomitent pe un smartphone, Smart TV sau PC.

LG Google TV: LG + Google
Urmatorul la rand a fost LG Google TV, unul dintre punctele forte ale acestei editii IFA. Fiind rezultatul unei indelungate colaborari cu Google, televizorul beneficiaza, printre altele, de tehnologia Cinema 3D Smart TV, despre care se spune ca a fost motivul pentru care Google a ales LG ca partener in dezvoltarea conceptului LG Google TV.

Televiziune la un nou nivel: transmisia hibrid
Surprizele au continuat si dupa LG Google TV: fara prea mult tam-tam, LG a anuntat ca face eforturi sustinute pentru a perfectiona o tehnologie care permite atat transmisia unui semnal TV cat si vizionarea anumitor informatii detaliate asupra continutului transmis. Tehnologia s-a bucurat de un real succes in tarile in care a fost deja implementata, iar LG a prezentat in cadrul IFA posibilitatile extinderii acesteia, prin adaptarea si imbunatatirea serviciilor deja existente pe piata.

Hybrid-Broadcast

Vrei cel mai bun sunet? Ia-ti un 3D Sound Home Cinema
Pentru a sublinia coeziunea intre continutul video 3D si sunet, LG a aliniat minutios diverse modele LG Home Theater, in zona 3D Sound Home Cinema System.

Monitoarele IPS LG

LG-IPS-Monitor

Inainte de a parasi standul LG, am aruncat o privire peste specificatiile noilor monitoare IPS, lideri de gama in ceea ce priveste calitatea imaginii si designului.

Acesta a fost standul LG in cadrul targului LG IFA 2012. Speram ca v-a placut la fel de mult pe cat ne-a incantat noua simturile :) Pe data viitoare!

HR
HR
Ajouter un commentaire