Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Lansare-LG_OLED-Monaco

Bonjour! Ne-am intors din Monaco, de la evenimentul unde LG a prezentat cel mai mare si mai subtire OLED TV de 55 inci intr-o superba si luxoasa locatie: Salle des Etoiles. Regizorul Jean-Jacques Annaud, modelul Gemma Sanderson si campionul F1 Sebastian Vettel au fost printre cei care s-au minunat de frumusetea uimitorului LG OLED TV.

Evenimentul de 2 zile s-a desfasurat intre 23-24 mai, prima zi fiind dedicata unei conferinte de presa pentru a prezenta inovatia LG in domeniul OLED.

Dupa putin timp petrecut testand noul TV, CNET a mentionat: “LG seteaza noul standard in ceea ce priveste calitatea imaginii si designul.”
Designul este cu siguranta uimitor, Endgadget au comentat insa despre ”culorile organice hyper-rich” si despre cum redesignul si folosirea fibrei de carbon pentru panoul din spate a insemnat reducerea grosimii cu un milimetru pana la doar 4 mm.

Eveniment-OLED-LG

Dupa eveniment, am avut sansa de a ne intalni cu regizorul Jean-Jacques Annaud, modelul Gemma Sanderson si campionul F1 Sebastian Vetter care au fost cu totii impresionati de tehnologiile OLED, Cinema 3D, Smart TV si evident designul avansat.

Cand am stat de vorba cu Sebastian Vettele, Campionul F1, el a mentionat ca e bucuros sa ia parte la acest eveniment chiar inainte de Grand Prix-ul din Monaco.
“Este transmis un mesaj foarte bun. Legatura intre tehnologie si F1 este foarte puternica dar de asemenea este foarte important ca oamenii sa inteleaga tehnologia de varf si sa aiba produse precum noul OLED TV de la LG”. Ar cumpara unul? Cu siguranta!

“Iubesc sportul in general si imi place sa privesc curse de F1, dar si alte sporturi cum ar fi fotbal, hochei pe gheata, asa ca este important sa am un TV indeajuns de rapid, cu un timp de raspuns foarte mic asa incat sa nu pierd nimic din actiune.”

Desi foarte frumoasa si ea, modelul Gemma Sanderson dar si Sebastian nu si-au putut lua ochii de pe noul OLED TV.
Am mai stat de vorba cu regizorul Jean-Jacques Annaud pe care il stiti probabil datorita filmelor sale: Sapte ani in Tibet cu Brad Pitt sau Inamicul e aproape cu Jude Law, Joseph Fiennes si Rachel Weisz. In calitate de regizor, Jean-Jacques Annaud a avut o alta apreciere la adresa noului LG OLED TV, in afara de claritate si luminozitate: “ Ei bine, este un eveniment interesant pentru mine. Eu fac filme asa ca am nevoie de companii precum LG care sa faca produse pentru ca oamenii de acasa sa vada filmele in cele mai bune conditii, si cred ca acesta este un fenomenal pas inainte”

Suntem bucurosi sa va spunem ca evenimentul din Monaco a fost un succes. Sa speram ca sentimentul se mentine si toata lumea va fi in continuare incanta de noul LG OLED TV, precum Digital Trends care au remarcat: “Cu siguranta noua generatie in TV”.

HR
HR
Ajouter un commentaire