Audio-Video

LG-Cinema-3D

Pentru LG, data de 21 aprilie a insemnat lansarea noii linii de televizoare CINEMA3D, un proiect ambitios dus la capat cu brio de catre toate partile implicate. Pentru Europa, data de 21 aprilie a confirmat si depasit cu mult asteptarile marelui public in ceea ce priveste tehnologia 3D si limitele acesteia.

Lansarea CINEMA3D a avut loc in exuberantul Grand Palais din Paris, cunoscut ca fiind un simbol al inovatiei si modernismului. Astfel, in fata a peste 1500 de vedete, LG a prezentat pentru prima oara in istorie, un film pe cel mai mare ecran 3D fabricat vreodata (27m x 11m), lucru consemnat in Cartea Recordurilor de catre oficialii Guinness World Records, prezenti in cadrul evenimentului. Lansarea a presupus implicarea a peste sase echipe din cadrul departamentelor globale LG si nu a fost deloc usor de realizat, datorita legislatiei in vigoare. In concluzie, echipele LG au fost intr-o lupta continua cu timpul, deoarece rezervarea Grand Palais se face cel putin cu un an inainte, lucru aflat de catre organizatori pe ultima suta de metri: cu doua luni inainte. “Imposibilul” a fost atins totusi, intrucat autoritatile franceze au fost indeajuns de intelegatoare incat sa permita LG organizarea lansarii in cadrul prestigioasei locatii.

O alta problema intampinata de catre echipele LG (rezolvata cu succes ulterior :D ) a fost magnitutidinea evenimentului: lansarea trebuia sa fie pe masura locatiei, iar autoritatile au fost foarte stricte in ceea ce priveste mediatizarea evenimentului, intrucat nu doreau ca lansarea sa fie un eveniment comercial. Drept urmare, alegerea organizatorilor a fost de a transforma intreg palatul intr-un “teren de joaca” full 3D. Astfel, invitatii care au purtat ochelarii CINEMA3D au fost poftiti in anumite zone ale palatului unde pe intreg parcursul lansarii au putut sa observe diferentele intre tehnologiile concurente si mai exact in ce domenii exceleaza tehnologia CINEMA3D.

Pentru a amplifica atributele speciale ale gamei CINEMA3D, echipele au ales sa “tapeteze” efectiv peretii palatului cu monitoare 3D din gama CINEMA3D, precum sa si difuzeze lansarea in 3D. Cealalta jumatate a palatului a fost transformata intr-o sala de cinema 3D, cu o capacitate de peste 1500 de persoane, la fix pentru al doilea record stabilit in aceeasi seara: cea mai mare proiectie privata 3D realizata vreodata.

Sophie-Marceau

Pentru a fi in ton cu regulile stabilite de catre autoritatile franceze precum si pentru a mentine atmosfera sobra, echipele organizatorice au ales-o pe Isabelle Giordano ca prezentator al intregului eveniment si au invitat pe scena numeroase personalitati franceze, printre care si actrita Sophie Marceau si regizorul Claude Lelouch. In paralel, in interiorul castelului au fost organizate diverse micro-evenimente, precum momente magice cu iluzionistul Dani Lary si proiectia 3D a blockbusterului RIO, aparut cu putine zile inaintea lansarii CINEMA 3D.

Veti gasi mai multe detalii despre gama CINEMA3D si evenimentul de lansare din Paris, in filmul de mai jos. Poze din cadrul evenimentului regasiti pe contul nostru Facebook LGnews.

YouTube Preview Image

Gama de televizoare Cinema 3D va fi lansata in Romania la inceputul lunii mai iar cel mai ieftin model din gama va avea un pret de aproximativ 1.200 euro.

HR
HR
Ajouter un commentaire