Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Magic-Remote

De la inot la badminton, handbal, scrima, pana la baschet si multe altele, editia cu numarul 30 a Jocurilor Olimpice de Vara te va tine tintuit in fata televizorului cel putin o luna. Partea buna? Cu un LG Cinema 3D Smart TV si atingerea unui singur buton de pe telecomanda Magic Remote, le poti vedea in 3D! Click pe butonul 3D al telecomenzii Magic Remote si orice continut va fi convertit din format 2D in format 3D.

LG-Live-3D

Se mai intampla ca in cadrul Olimpiadei sa doresti sa vezi anumite probe, care se suprapun in program. Ei bine, nu mai trebuie sa schimbi canalul, ci poti sa folosesti un smartphone sau o tableta ca display secundar. Acest lucru este datorat functiei Smart Share Plus, care face posibil streamingul intre televizor si un smartphone sau o tableta, acestea din urma fiind, practic, un al doilea display. Esti astfel sigur ca nu vei pierde niciun moment important al Jocurilor Olimpice.

Si daca tot suntem in plina era digitala, iti aducem aminte ca in pauzele dintre probe vei putea viziona reluarile celor mai importante probe direct de pe Youtube, sau vei putea verifica ce se mai intampla pe Facebook sau, de ce nu, sa-ti postezi parerile folosind aplicatiile dedicate din LG Store! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire