Cinema 3D Smart TV

Interfata webOS 2014

Cinema 3D Smart TV | 9 July 2014Comments Off

Simplu de conectat, uşor de utilizat

Platforma webOS, care urmează să fie implementată într-un procent mai mare de 70% din totalul televizoarelor smart produse de LG în 2014, simplifică realmente experienţa de vizionare oferită de televizorul Smart. Simplitatea de utilizare de care dispune facilitează căutarea de conţinut şi vizionarea, conectarea la alte aparate, inclusiv procesul iniţial de setup. Prima utilizare a televizorului cu webOS va fi intermediată de un personaj animat, pe nume BeanBird, care va apărea pe ecran şi va ghida utilizatorul prin procesul de iniţiere. Tot ce are de făcut utilizatorul este să folosească telecomanda magică LG sau să apese butonul OK pentru a primi instrucţiunile de la facilitatorul virtual. WebOS poate să recunoască instantaneu conectarea şi tipul unui dispozitiv nou, aducând pe ecran meniul cu opţiunile relevante disponibile utilizatorului.

 Launcher

Acces instant şi alternare uşoară a conţinutului

Noul Launcher (programul de lansare), un menu cu derulare de la stânga la dreapta, aflat în partea inferioară a ecranului, este una dintre cele mai dinstinctive funcţii ale webOS. Launcher-ul face posibilă comutarea între teledifuziune, conţinut specific televizorului smart şi media stocată pe dispozitive externe, fără a necesita o revenire la ecranul Home. Îi permite utilizatorului să ultilizeze simultan mai multe programe: să urmărească o emisiune, să se joace, să caute pe internet sau să descarce alt conţinut. Mai mult, Live Menu, care poate rămâne deschis în timpul vizionării, păstrează la îndemână căutările, recomandările şi opţiunile de canale.

 

Descoperirea simplă a conţinutului

Echipa de dezvoltare a webOS, ale cărei lucrări se desfăşoară în laboratorul LG din Silicon Valley Lab, a creat meniul Today (astăzi) ca serviciu de recomandare, sugerând emisiuni TV populare, programe reluate şi filme artistice. Cu o derulare pe orizontală, de-a lungul centrului ecranului, meniul Today poate fi accesat şi de sus în jos prin telecomanda magică pentru a oferi opţiuni de vizionare mai interesante.

De asemenea, webOS LG oferă acces la colecţia de aplicaţii a magazinului LG. Magazinul LG permite utilizatorilor să caute printre cele mai vizionate şi mai descărcate articole disponibile pe platforma Smart TV, inclusiv emisiuni TV teledifuzate şi cele mai noi jocuri. Categoriile organizate logic, care au conţinut 3D, jocuri şi filme, folosesc icon-uri pentru accesare rapidă.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.