Corporate Events

CES-Logo

Astazi debuteaza CES – Consumer Electronics Show 2011, cel mai important eveniment dedicat produselor electronice si inovatiilor in domeniu. In perioada 6-9 ianuarie, vor fi prezentate in Las Vegas cele mai noi produse, gadgeturi si tehnologii dezvoltate de companii de profil din intreaga lume.

Inovatia este cuvantul cheie pentru LG in anul 2011. AStfel, pe parcursul a 4 zile, LG va prezenta in cadrul CES 2011 noile tehnologii inteligente incorporate in produsele dezvoltate – electronice, electrocasnice si terminale mobile – tehnologii ce promit sa revolutioneze modul in care consumatorii vor experimenta divertismentul.

Printre inovatiile prezentate se numara: televizorul Smart, Smart Share, Smart TV Media Box, LG CINEMA 3D™, ecranul cu tehnologie Long Term Evolution (LTE), electrocasnice cu tehnologie THINQ™ si proiecte tip Smart Grid.

Revenim cu detalii pentru fiecare dintre tehnologiile prezentate – pentru live photo streaming din cadrul evenimentului, va invitam sa accesati sectiunea dedicata de pe Flickr.

HR
HR
Ajouter un commentaire