Audio-Video

Ochelari-3D-Alain-Mikli

Alain Mikli este unul dintre cei mai renumiti designeri de ochelari din lume; creatiile sale sunt apreciate de numeroase celebritati, europene si americane.  Ochelarii sai se remarca prin forma si culoarea deosebita (Alain spune ca originea sa, libanez-armeneasca, il inspira in culoare).

Experienta de peste 30 de ani in design, a lui Alain, se observa in noul design de ochelari 3D, creati pentru LG Electronics. Ochelari perfecti, consideram noi. :)

Ochelari-3D-Alain-Mikli-2

Noii ochelari 3D LG sunt confectionati din metale atent selectionate si respecta intocmai indicatiile lui Mikli: se potrivesc oricui si, mai presus de toate, designul este ergonomic, lucru care ii face extrem de confortabili. Pentru a evidentia acest lucru, greutatea ramei a fost echilibrata in asa fel incat utilizatorul sa nu fie deranjat atunci cand foloseste ochelarii si, in plus, au fost prevazuti cu un suport special din silicon la baza nasului, pentru un plus de confort. De asemenea, bratele ochelarilor au fost prevazute cu mici arcuri si sunt mai lungi decat cele obisnuite, pentru un plus de stabilitate.

Ochelari-3D-Alain-Mikli-3

Ochelarii vor fi disponibili la CES 2011 si vor fi livrati cu anumite modele de televizoare LG 3D.

HR
HR
Ajouter un commentaire