2

LG Electronics, o companie cu tradiţie în a dezvolta cele mai inovative, performante produse, folosind cea mai înaltă tehnologie a fost recompensată cu cea mai prestigioasă recunoaştere în cadrul celei de-a 19-a ediţii a evenimentului anual Global Mobile Awards.

Premiul Global Mobile, sponsorizat de către Comitetul de Înmânare al premiilor GSMA, reprezentat de analişti şi specialişti în domeniu, este de departe cel mai prestigios şi autorizat premiu din industria telefoanelor mobile.

Suntem extrem de onoraţi de faptul că GSMA a ales compania LG, dintr-un număr foarte mare de companii valoroase ale industriei telefoniei mobile, sa ne acorde acest premiu. Inovaţia a fost cheia succesului pentru LG. Această recunoaştere, alături de premiul câştigat anul trecut reprezentat de Cel mai bun Smartphone al Anului 2013 la MWC, reprezintă dovada clară că munca noastră şi efortul depus sunt răsplătite.

Sperăm ca produsele noastre să facă viaţa cât mai frumoasă unui număr mare de consumatori români. LG Electronics va continua munca susţinută în domeniul cercetării şi dezvoltării de produse performante şi inovative, adaptate oricărui stil de viaţă.

Bumseop Lee

Preşedinte LG Electronics România

 

 

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.